Ο Κένεντι αναστέλλει την εκστρατεία του για την προεδρία των ΗΠΑ και στηρίζει Τραμπ σε πολιτείες - κλειδιά

ΑΡ Ρhoto/Darryl Webb
Freepen.gr - Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, ανακοίνωσε την απόφασή του να αναστείλει την προεκλογική του εκστρατεία.

«Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι δεν τερματίζω την προεκλογική μου εκστρατεία. Απλώς την αναστέλλω και δεν την τερματίζω», ανέφερε σε ένα βίντεο-απευθυντήριο προς τους υποστηρικτές του που αναρτήθηκε στη σελίδα του Χ. «Το όνομά μου θα παραμείνει στο ψηφοδέλτιο στις περισσότερες πολιτείες».

Είπε επίσης ότι θα ζητήσει να αφαιρεθεί το όνομά του από τα ψηφοδέλτια σε δέκα πολιτείες-κλειδιά όπου ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ και η αντίπαλός του των Δημοκρατικών Καμάλα Χάρις έχουν ίσες πιθανότητες.

« Δίνω την υποστήριξή μου στον Τραμπ», σημείωσε ο Κένεντι Τζούνιορ.

Είπε επίσης ότι υποστηρίζει τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο επειδή συμμερίζεται τις θέσεις του σε ζωτικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας. «Ο πρόεδρος Τραμπ λέει ότι θα ξαναρχίσει τις διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο [της Ρωσίας Βλαντίμιρ] Πούτιν και θα τερματίσει τον πόλεμο εν μία νυκτί μόλις γίνει πρόεδρος, αυτό και μόνο θα δικαιολογούσε την υποστήριξή μου στην εκστρατεία του», τόνισε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail