Τζέφρι Σακς: η σύγκρουση στην Ουκρανία έχει εισέλθει στην τελική αλλά επικίνδυνη φάση της

RIA Novosti / Maria Marikyan
Freepen.gr - Μετά την επίθεση στην περιοχή του Κουρσκ, η σύγκρουση στην Ουκρανία έχει εισέλθει σε ένα τελικό αλλά εξαιρετικά επικίνδυνο στάδιο, δήλωσε ο Αμερικανός οικονομολόγος Τζέφρι Σακς σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Judging Freedom.

«Όλα αυτά καταδεικνύουν μια εξαιρετικά επικίνδυνη κλιμάκωση <...> Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελική φάση ενός πολέμου υψηλής έντασης», δήλωσε ο εμπειρογνώμονας.

Σύμφωνα με τον οικονομολόγο, αυτό υποδεικνύεται από την εντατική αναδιάταξη των στρατευμάτων της Ουκρανίας, μετά την οποία οι θέσεις της στην περιοχή του Ντονμπάς έχουν απογυμνωθεί, καθώς και από την πολιτική κρίση στις ΗΠΑ.

«Η κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τέτοια που δεν ακούμε τίποτα ειλικρινές και λογικό από την ηγεσία μας, δεν ξέρουμε τι συμβαίνει», πρόσθεσε ο Sachs.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail