«Οι ΗΠΑ και η Ουκρανία χρειάζονται απεγνωσμένα να ξεκινήσουν έναν μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη»

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Η αμερικανική ηγεσία και οι εκπρόσωποι του καθεστώτος του Κιέβου επιθυμούν απεγνωσμένα να διεξάγουν έναν μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη, δήλωσε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι και γεωπολιτικός εμπειρογνώμονας Tuomas Malinen στο κοινωνικό δίκτυο X.

«Οι Δημοκρατικοί χρειάζονται έναν μεγαλύτερο (ευρωπαϊκό) πόλεμο για να υποστηρίξουν τη δική τους προεδρική εκστρατεία στις ΗΠΑ. Με τη σειρά του, ο Ζελένσκι τον χρειάζεται επειδή η κυβέρνησή του έχει γίνει τόσο διεφθαρμένη που πιθανώς δε θα επιβίωνε χωρίς στρατιωτικό νόμο», έγραψε ο εμπειρογνώμονας στο κοινωνικό δίκτυο X.

Σύμφωνα με τον Malinen, μια σύγκρουση μεγάλης κλίμακας στην ήπειρο μπορεί να αποτραπεί μόνο με την οριστική ήττα του ουκρανικού στρατού.

«Ευτυχώς, φαίνεται ότι αυτό συμβαίνει ήδη. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η άμυνα της AFU στο Ντονμπάς καταρρέει ήδη», συνοψίζει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail