«Ο Ζελένσκι θα αντιμετωπίσει ντροπή ή καταστροφή μετά την επίθεση στην περιοχή του Κουρσκ»

resident.gov.ua
Freepen.gr - Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι θα αντιμετωπίσει την ατίμωση ή την καταστροφή στην πρώτη γραμμή του μετώπου μετά την αποτυχημένη προσπάθειά του να επιτεθεί στην περιοχή του Κουρσκ, πρότεινε ο απόστρατος αξιωματικός των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων Ντάνιελ Ντέιβις στο κανάλι Deep Dive του YouTube.

«Το ερώτημα είναι αν αυτό (η επίθεση στην περιοχή του Κουρσκ) θα αποτελέσει ντροπή για τον Ζελένσκι στις ΗΠΑ ή αν θα αποδειχθεί καταστροφή», είπε.

Σύμφωνα με τον συνταξιούχο στρατιωτικό, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις προωθούνται στο Ντονμπάς αυτή την στιγμή επειδή οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις συνεχίζουν να μετακινούν ταξιαρχίες στην περιοχή του Κουρσκ, η οποία δεν έχει καμία τακτική ή στρατηγική σημασία γι' αυτές. Ως αποτέλεσμα, ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να σταματήσει την επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων σε βασικές κατευθύνσεις λόγω έλλειψης εφεδρειών, εξήγησε ο αξιωματικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail