Η πρακτική του Κιέβου δείχνει ότι η Ρωσία πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους για να νικήσει το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

Photo: Public domain
Οι διασυνοριακές τρομοκρατικές επιθέσεις στις περιοχές Κουρσκ και Μπέλγκοροντ της Ρωσικής Ομοσπονδίας αυτή την εβδομάδα υπογραμμίζουν ότι η Ρωσία πρέπει να εκκαθαρίσει το καθεστώς του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Editorial - strategic-culture.su / Παρουσίαση Freepen.gr

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση - οι χορηγοί του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου και του παράνομου αυτοδιορισμένου προέδρου του Βολοντιμίρ Ζελένσκι - μιλούν κυνικά για "το δικαίωμα της Ουκρανίας στην αυτοάμυνα" επιδοκιμάζοντας τη δολοφονική εισβολή αυτής της εβδομάδας.

Πρόκειται για μια επαίσχυντη συγγνώμη για την ανοιχτή τρομοκρατία. Οι επιθέσεις είχαν ως στόχο αμάχους στο Κουρσκ και στο Μπέλγκοροντ. Πολυκατοικίες βομβαρδίστηκαν και οικογένειες που διέφευγαν με αυτοκίνητα δέχτηκαν πυροβολισμούς και σκοτώθηκαν. Ακόμα και ασθενοφόρα και νοσοκόμοι που εκκένωναν τραυματίες δέχθηκαν θανάσιμες επιθέσεις. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ χρησιμοποιούν την ίδια άθλια, διπρόσωπη ρητορική της αυτοάμυνας που εφαρμόζουν στη γενοκτονική βία του Ισραήλ στη Γάζα.

Δεν υπάρχει καμία ισοδυναμία - όπως οι ΗΠΑ και η ΕΕ επαίσχυντα παρουσιάζουν - με τη συνεχιζόμενη ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας που ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2022. Οι δυτικές δυνάμεις ισχυρίζονται ότι η Ρωσία είναι ο επιτιθέμενος, όταν τα γεγονότα είναι πως η Μόσχα ανέλαβε δράση ως απάντηση στην επί χρόνια υποστηριζόμενη από το ΝΑΤΟ επιθετικότητα εναντίον του εθνοτικού ρωσικού πληθυσμού της πρώην ανατολικής Ουκρανίας. Οι ρωσικές δυνάμεις κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να αποφύγουν τις απώλειες αμάχων. Αυτός είναι εν μέρει ο λόγος για τον οποίο αυτή η σύγκρουση έχει τραβήξει τόσο πολύ, επειδή οι ρωσικές δυνάμεις δεν επιτίθενται αναίτια σε ουκρανικές πόλεις και κωμοπόλεις με αμερικανικού τύπου "σοκ και δέος".

Όχι όμως το καθεστώς του Κιέβου και οι ναζιστές παραστρατιωτικοί του, οι οποίοι έχουν κάνει βάρβαρη ειδικότητα τη σκόπιμη δολοφονία Ρώσων πολιτών. Η τρομοκρατική λογική διατυπώθηκε με ειλικρίνεια αυτή την εβδομάδα από τους βοηθούς του Ζελένσκι, οι οποίοι δήλωσαν με θράσος ότι ο σκοπός των επιθέσεων στο Κουρσκ και το Μπέλγκοροντ ήταν να "ενσταλάξουν φόβο στον ρωσικό πληθυσμό" για να αποσταθεροποιήσουν τη ρωσική κυβέρνηση. Αυτός είναι ο ορισμός της τρομοκρατίας.

Οι διασυνοριακές επιθέσεις ξεκίνησαν την Τρίτη με έως και 1.000 Ουκρανούς στρατιώτες εξοπλισμένους με αμερικανικά και νατοϊκά τεθωρακισμένα οχήματα και άρματα μάχης. Υπήρξαν επίσης αναφορές για Γεωργιανούς μισθοφόρους εκπαιδευμένους από το ΝΑΤΟ που συμμετείχαν στην επίθεση. Μπορεί επίσης να είναι κανείς βέβαιος πως υπήρχαν αμερικανικές, βρετανικές, πολωνικές, βαλτικές και άλλες ειδικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ που κατεύθυναν τις επιχειρήσεις.

Υπήρξαν προηγούμενες επιδρομές στα σύνορα, αλλά αυτή την εβδομάδα έγινε η μεγαλύτερη και πιο αποφασιστική μέχρι τώρα. Μετά από τρεις ημέρες έντονων μαχών, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ισχυρίστηκε ότι η ουκρανική επίθεση αποκρούστηκε αφού οι επιτιθέμενοι υπέστησαν βαριές απώλειες.

Ακόμη και δημοσιεύματα δυτικών μέσων ενημέρωσης παρατήρησαν τη στρατηγική ματαιότητα της ουκρανικής επίθεσης. Φαίνεται ότι η ηγεσία του καθεστώτος του Κιέβου έριξε τους άνδρες της σε άλλη μια αποστολή αυτοκτονίας με κρεατομηχανή.

Η ισχυρή υποψία είναι ότι αυτό ήταν μια απελπισμένη ρίψη των ζαριών από τη συμμορία του Ζελένσκι και τους χειριστές του ΝΑΤΟ για να τραβήξουν διεθνή πρωτοσέλιδα και να κρατήσουν τον πόλεμο σε εξέλιξη. Μετά από 30 μήνες συγκρούσεων, το καθεστώς του Κιέβου βρίσκεται αντιμέτωπο με τη στρατιωτική κατάρρευση. Έχει ξεμείνει από ανθρώπινο δυναμικό και αντλεί από τα κατακάθια των κακώς εκπαιδευμένων και αποσυντονισμένων κληρωτών.

Η Ρωσία έχει αναμφισβήτητα τον έλεγχο του κύριου πεδίου μάχης στην περιοχή του Ντονμπάς, η οποία αποτελεί πλέον μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ο αρχικός στόχος της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης ήταν η διασφάλιση ιστορικών ρωσικών εδαφών. Αυτό έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό. Αλλά ο άλλος στόχος της αποναζιστικοποίησης της Ουκρανίας παραμένει.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έθεσε τον Ιούνιο τους όρους για τον τερματισμό των εχθροπραξιών που περιλαμβάνουν την αποδοχή νέων ρωσικών εδαφών, καθώς και τη μελλοντική ουδετερότητα της Ουκρανίας, σύμφωνα με την οποία η προτεινόμενη ένταξη στο μπλοκ του ΝΑΤΟ είναι ανεπίτρεπτη. Ο Πούτιν ανέφερε επίσης ότι οι όροι θα άλλαζαν (δηλαδή θα επιδεινώνονταν για την πλευρά του ΝΑΤΟ) με την πάροδο του χρόνου ανάλογα με την κατάσταση στο πεδίο της μάχης και τη μη συμμόρφωση του καθεστώτος του Κιέβου.

Δεδομένης της αδιόρθωτης τάσης του καθεστώτος του Κιέβου και των ΝΑΤΟϊκών υποστηρικτών του να επιμένουν στην επιθετικότητα, η Ρωσία δικαιούται να αναθεωρήσει τους όρους της για να απαιτήσει ένα βαρύτερο τίμημα για την ενδεχόμενη παράδοση.

Μετά τις φρικαλεότητες στο Κουρσκ και το Μπέλγκοροντ αυτή την εβδομάδα, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ανώτερο μέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Ρωσίας, σχολίασε τους μακροπρόθεσμους στρατιωτικούς στόχους της Μόσχας, λέγοντας: "Αυτή δεν είναι πλέον μια επιχείρηση για να ανακτήσουμε τα εδάφη μας και να τιμωρήσουμε τους Ναζί... Θα πρέπει να σταματήσουμε μόνο όταν το θεωρούμε σκόπιμο".

Αυτό σημαίνει, προφανώς, να πάμε μέχρι τέλους για να γκρεμίσουμε το καθεστώς του Ράιχ του ΝΑΤΟ, ένα καθεστώς που κατέλαβε παράνομα την εξουσία το 2014 μέσω ενός πραξικοπήματος που οργάνωσε η CIA εναντίον ενός εκλεγμένου προέδρου.

Παρά τις διαστρεβλώσεις των δυτικών μέσων ενημέρωσης, η Ουκρανία είναι απλώς ένα τεχνητό κρατίδιο, του οποίου η λεγόμενη ανεξαρτησία το 1991 ήταν κληρονομιά της χειραγώγησης και του εδαφικού παζαρέματος από τη σοβιετική εποχή. Η Ρωσία έχει δίκαιες ιστορικές διεκδικήσεις στην Οδησσό, την πόλη που ίδρυσε η Μεγάλη Αικατερίνη, το Χάρκοβο, το Νικολάεφ και, πράγματι, το Κίεβο, με τον ίδιο τρόπο που έχει στην Κριμαία, το Ντονμπάς, τη Χερσόνησο και τις περιοχές Ζαπορόζιε.

Η εκ γενετής προδοσία του καθεστώτος του Κιέβου και των ιμπεριαλιστών προστατών του τους καθιστά "ανίκανους για συμφωνία". Η προδοσία και η εξαπάτηση σχετικά με τις ειρηνευτικές συμφωνίες του Μινσκ (2015) και η καταστρατήγηση των μεταψυχροπολεμικών υποσχέσεων του ΝΑΤΟ για μη επέκταση δείχνουν ότι οι όποιες συνθήκες που μπορεί να προκύψουν είναι άχρηστες.

Ο τρομοκρατικός χαρακτήρας του καθεστώτος του Κιέβου και οι ιδεολογικές του ρίζες στη συνεργασία με το ναζιστικό Τρίτο Ράιχ για την εξόντωση των σλαβικών λαών και η συστηματική πολεμοκάπηλος του μπλοκ του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ από τις πρώτες ημέρες του Ψυχρού Πολέμου μετά το 1945, όλα δείχνουν πως ένα modus vivendi είναι αδύνατο. Η ιδέα των ρωσικών εδαφών που θα ζουν ειρηνικά δίπλα σε ένα ουκρανικό ράιχ είναι ανέφικτη.

Όσο μια τοξική οντότητα του ουκρανικού φασισμού κατοικεί και συντηρείται με την αιγίδα του ΝΑΤΟ, θα υπάρχει πάντα μια απειλή εθνικής ασφάλειας για τη Ρωσία. Η ιστορία της ήττας της ναζιστικής Γερμανίας από τη Σοβιετική Ένωση μόνο και μόνο για να αναστηθεί στη συνέχεια ο εχθρός αυτός από τον δυτικό ιμπεριαλισμό με τα απομεινάρια των ουκρανών φασιστών αποδεικνύει ότι η ασθένεια πρέπει να εξαλειφθεί.

Η Ουκρανία έχει την ατυχία να έχει οριστεί ως η αιχμή του δόρατος για μια ιμπεριαλιστική αντιπαράθεση υπό την ηγεσία των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας. Η τρομοκρατία που εξαπολύθηκε μετά το πραξικόπημα του 2014 εναντίον του εθνικού ρωσικού λαού έχει μόνο μεταστάσεις. Οι επιθέσεις εναντίον Ρώσων πολιτών σε προπολεμικά ρωσικά εδάφη, η στόχευση αμάχων σε παραλίες με πυραύλους, η στόχευση πυρηνικών σταθμών παραγωγής ενέργειας και η εξάπλωση των πλοκαμιών της τρομοκρατίας σε αφρικανικά έθνη φιλικά προς τη Ρωσία, όπως αποδεικνύουν οι πρόσφατες επιθέσεις στο Μάλι - όλα μαρτυρούν τον μόνο τρόπο αντιμετώπισης του καθεστώτος του Κιέβου.

Πρέπει να εξοντωθεί πλήρως. Οι ηγέτες του είναι ληστές με ρωσικό αίμα στα χέρια τους. Η Ρωσία πρέπει να συντρίψει αυτή την εγκληματική οντότητα μια για πάντα - και να κάνει μια τεράστια χάρη στον ουκρανικό λαό με την εκκαθάριση αυτής της παρασιτικής τυραννίας που του επέβαλαν οι δυτικοί αυτοκρατορικοί αφέντες. Οι Ουκρανοί άνδρες κρύβονται ή φεύγουν μαζικά από το καθεστώς για να γλιτώσουν από την αναγκαστική επιστράτευση - και τον βέβαιο θάνατο στις γραμμές του μετώπου.

Τελικά, ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είναι μόνο εναντίον ενός ψυχοπαθούς αντιπροσώπου του ΝΑΤΟ. Είναι ενάντια στο δυτικό σύστημα παγκόσμιας κυριαρχίας και την πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ. Η ιστορία δείχνει ότι μια εκτόνωση με διαπραγματεύσεις είναι μόνο ένα σκαλοπάτι για περισσότερη επιθετικότητα πιο ψηλά στο δρόμο. Οι δυτικές δυνάμεις εξέθρεψαν τον ναζιστικό ιό και εξαπέλυσαν το μεταλλαγμένο στέλεχος του στην Ουκρανία.

Ο ναζιστικός ιός του Κιέβου δεν πρέπει μόνο να εξαλειφθεί. Το ίδιο πρέπει τελικά να γίνει και με τη δυτική ιμπεριαλιστική ασθένεια που είναι ο γεννήτορας.

Το έδαφος της Ρωσίας είναι ο τόπος μιας ιστορικής, κοσμοϊστορικής αντιπαράθεσης. Αυτή η αντιπαράθεση πηγαίνει πίσω στις ηρωικές μάχες του Ντονμπάς, της Κριμαίας και του Κουρσκ ενάντια στη Βέρμαχτ το 1943-44 με αποκορύφωμα τη σημερινή ενάντια στο ΝΑΤΟ. Αφού αυτή η κορυφαία μάχη κερδηθεί τελικά από τη Ρωσία, δεν θα πρέπει να υπάρξει ποτέ επανάληψη. Αυτό συνεπάγεται την οριστική ήττα του δυτικού ιμπεριαλισμού που γέννησε νωρίτερα τη ναζιστική Γερμανία και το σημερινό ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail