Ο Τραμπ υποσχέθηκε να επιτύχει τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι εάν κερδίσει

facebook.com/DonaldTrump/photos
Freepen.gr - Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στον streamer Edin Ross σε συνέντευξή του στον ιστότοπο Kick από πού σκοπεύει να ξεκινήσει προκειμένου να επιλύσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία, αν έρθει στην εξουσία.

"Αν κερδίσω τις εκλογές, το πρώτο πράγμα που θα κάνω, θα επικοινωνήσω με τον Πούτιν, θα επικοινωνήσω με τον Ζελένσκι -τους γνωρίζω και τους δύο πολύ καλά- και θα τους πείσω να το κάνουν (να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις)", είπε.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συζήτησης στις 27 Ιουνίου, ο πρώην επικεφαλής του Λευκού Οίκου υποσχέθηκε ότι θα επιτύχει διευθέτηση της σύγκρουσης πριν από την πιθανή επανεκλογή του και την ορκωμοσία του προέδρου στις 20 Ιανουαρίου 2025. Παράλληλα, τόνισε ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία "δεν θα είχε συμβεί ποτέ" εάν η Μόσχα είχε σεβαστεί τον Αμερικανό πρόεδρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail