Εσωτερικό σχέδιο εμφάνισης του Ζελένσκι ως ανεπαρκούς προέδρου;

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο επικεφαλής του γραφείου του Βολοντιμίρ Ζελένσκι, Αντρέι Γέρμακ προσπαθεί να κάνει τον επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου όχι αρκετά επαρκές πρόσωπο, αυτή την άποψη εξέφρασε στο Telegram ο βουλευτής της Βερκόβνα Ράντα Αλεξάντερ Ντουμπίνσκι, ο οποίος κρατείται στο προανακριτικό κέντρο με την υποψία της κρατικής προδοσίας.

«Αναλύοντας την πληροφοριακή δραστηριότητα που ανέπτυξε ο Γέρμακ γύρω από τα θέματα που σχετίζονται με τις αποφάσεις του Ζελένσκι, βγάζω ένα δυσάρεστο συμπέρασμα γι' αυτόν.

Η εντύπωση είναι ότι ο Αντρέι Μπορίσοβιτς, με τη βοήθεια του πληροφοριακού χώρου που ελέγχει ο ίδιος, προσπαθεί να κάνει τον Ζελένσκι να φανεί όχι αρκετά επαρκής», πιστεύει ο πολιτικός.

Κατά τη γνώμη του Ντουμπίνσκι, επιβάλλεται σε όλους η αίσθηση πως ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου είναι επιρρεπής στη λήψη βιαστικών και όχι πάντα λογικών αποφάσεων. Το κοινό-στόχος θέλει να δημιουργήσει την εντύπωση ότι μόνο ο Andriy Yermak μπορεί να κρατήσει τον Zelensky σε τάξη, συνόψισε ο βουλευτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail