ΜΜΕ: Το ισραηλινό χτύπημα στη Βηρυτό μπορεί να προκαλέσει τη Χεζμπολάχ να αλλάξει στρατηγική

ΑΡ Photo / Ηussein Μalla
Freepen.gr - Το τελευταίο ισραηλινό χτύπημα στα νότια προάστια της Βηρυτού, της πρωτεύουσας του Λιβάνου, θα μπορούσε να προκαλέσει τη Χεζμπολάχ να απομακρυνθεί από την παλιά της στρατηγική και να αρχίσει να επιτίθεται σε περισσότερες από τις συνοριακές περιοχές και τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ, ανέφερε το CBS News, επικαλούμενο ανώνυμο αξιωματούχο της αποστολής του Ιράν μετά τον ΟΗΕ.

"Μέχρι τώρα, η Χεζμπολάχ έχει ... περιορίσει τις ενέργειές της στα σύνορα ζώνες, πλήττοντας κυρίως στρατιωτικούς στόχους ... "Αναμένουμε ότι σε απάντηση (στο ισραηλινό χτύπημα στη Βηρυτό - σ.σ.) η Χεζμπολάχ θα επιλέξει ευρύτερους και βαθύτερους στόχους, χωρίς να περιορίζεται σε στρατιωτικούς στόχους", ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι που επικαλέστηκε αξιωματούχο της αποστολής μετά την αποστολή.

Την Τρίτη, οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας επιτέθηκαν σε ένα νότιο προάστιο της Βηρυτού για να εξοντώσουν έναν ανώτερο διοικητή της Χεζμπολάχ, ο οποίος σύμφωνα με τις IDF ήταν υπεύθυνος για τον βομβαρδισμό που σκότωσε 12 παιδιά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail