Η Βόρεια Κορέα θα ανοίξει τα σύνορα για τους ξένους τουρίστες το Δεκέμβριο, λένε οι ταξιδιωτικοί πράκτορες!

Photo: skift.com
Freepen.gr - Η επανέναρξη των επισκέψεων στην πόλη Σαμτζιγιόν είναι ένα σημάδι ότι η απομονωμένη χώρα μπορεί να ξανανοίξει για μεγαλύτερες ομάδες ξένων τουριστών μετά από χρόνια αυστηρών συνοριακών ελέγχων του Covid, πληροφορεί το NBC News.

Η Βόρεια Κορέα θα ξαναρχίσει τον Δεκέμβριο τον διεθνή τουρισμό στη βορειοανατολική πόλη Σαμτζιγιόν, και ενδεχομένως και στην υπόλοιπη χώρα, ανακοίνωσαν την Τετάρτη τουριστικές εταιρείες.

Η κίνηση αυτή είναι ένα σημάδι ότι η απομονωμένη χώρα ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τα σύνορα σε μεγαλύτερες ομάδες ξένων τουριστών μετά από χρόνια αυστηρών συνοριακών ελέγχων Covid.

«Λάβαμε επιβεβαίωση από τον τοπικό συνεργάτη μας πως ο τουρισμός στο Σαμτζιγιόν και πιθανότατα στην υπόλοιπη χώρα θα επαναληφθεί επίσημα τον Δεκέμβριο του 2024», ανέφερε η Koryo Tours με έδρα το Πεκίνο στην ιστοσελίδα της.

Οι διεθνείς πτήσεις προς και από τη Βόρεια Κορέα επαναλήφθηκαν πέρυσι και μια ομάδα Ρώσων τουριστών πέταξε στη Βόρεια Κορέα για μια ιδιωτική περιήγηση το Φεβρουάριο.

* πληροφορίες interaffairs.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail