Δημοσκόπηση δείχνει τον Τραμπ πέντε μονάδες μπροστά από τη Χάρις

ΑΡ Photo/Νam Y. Ηuh
Freepen.gr - Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, προηγείται κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες της αντιπροέδρου και πιθανής υποψήφιας των Δημοκρατικών Καμάλα Χάρις μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Rasmussen Reports.

Επιλέγοντας μεταξύ του Τραμπ και της Χάρις, το 49% των ερωτηθέντων προτίμησε τον Ρεπουμπλικανό και το 44% τη Δημοκρατική, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση. Άλλο ένα 4% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θα ψήφιζε άλλον υποψήφιο και το 2% δεν μπορούσε να αποφασίσει για την επιλογή του.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη στις 24-25 Ιουλίου μεταξύ 2.163 πολιτών των ΗΠΑ που δήλωσαν την πρόθεσή τους να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές. Το περιθώριο σφάλματος είναι δύο ποσοστιαίες μονάδες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail