Γερμανός βουλευτής: πρέπει να διαπραγματευτούμε με τη Ρωσία, όχι να αναπτύξουμε πυραύλους από τις ΗΠΑ

pixabay / Nicst
Freepen.gr - Η Γερμανία θα πρέπει να εμπλακεί σε διάλογο με τη Ρωσία αντί να επιτρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες να αναπτύξουν συστήματα κρούσης μεγάλου βεληνεκούς στο έδαφός της, δήλωσε ο βουλευτής του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Ralf Stegner σε συνέντευξή του στο WDR 5-"Morgenecho".

"Πρέπει να δούμε ότι μπορούμε να εισέλθουμε σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία. Αντιλαμβάνομαι πως είναι δύσκολο, αλλά η αύξηση των εξοπλισμών είναι η χειρότερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε", δήλωσε.

Ο Στέγκνερ προειδοποίησε να μη γίνει ο κόσμος πιο επικίνδυνος και να μην εμπλακεί σε μια κούρσα εξοπλισμών με τη Ρωσία. Κατά τη γνώμη του, το Βερολίνο θα πρέπει να επιστρέψει αμέσως στις συμφωνίες περιορισμού των όπλων. Ο βουλευτής υπενθύμισε ότι τέτοιες συμφωνίες δεν συνάπτονται με φίλους, αλλά με αντιπάλους σε περιόδους κρίσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail