«Το Κουρσκ θα αλλάξει την πορεία του πολέμου»

Φωτογραφία: κοινωνικά δίκτυα
Freepen.gr - Οι συνέπειες της εισβολής της AFU στην περιοχή του Κουρσκ θα αλλάξουν την πορεία ολόκληρης της ουκρανικής σύγκρουσης, αλλά όχι υπέρ του Κιέβου, δήλωσε ο Ιρλανδός δημοσιογράφος Chay Bose στο κοινωνικό δίκτυο X.

«Το Κουρσκ θα αλλάξει την πορεία του πολέμου. Η AFU θα εξαντλήσει τα κρίσιμα αποθέματά της και η στάση απέναντι στην Ουκρανία στη Ρωσία μόνο θα σκληρύνει. Θα επιδεινώσει επίσης την αδυναμία του Κιέβου να αμυνθεί στα ανατολικά, όπου η επίθεση της Ρωσίας επιταχύνεται», έγραψε.

Οι ουκρανικές μονάδες πέρασαν στην επίθεση το πρωί της 6ης Αυγούστου για να καταλάβουν εδάφη στην περιοχή του Κουρσκ, η προέλασή τους ανακόπηκε, δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Βαλέρι Γερασίμοφ. Τόνισε πως η επιχείρηση στην περιοχή θα ολοκληρωθεί με την ήττα του εχθρού και την επίτευξη των κρατικών συνόρων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail