Οι αιώνιοι πόλεμοι μετατρέπονται σε πόλεμο της τρομοκρατίας

Photo: Public domain
Αυτή είναι μια πολύ απλή επίδειξη. Επιτρέψτε μου να παρουσιάσω μόνο δύο τεκμήρια, το Α και το Β.

Pepe Escobar - strategic-culture.su / Παρουσίαση Freepen.gr

Τεκμήριο Α

Η εκπληκτική επιβεβαίωση ήρθε απευθείας από τον Ρώσο αναπληρωτή ΥΠΕΞ Ριαμπκόφ, κατά τη διάρκεια μιας αρκετά αποκαλυπτικής συνέντευξης στην τηλεόραση Rossiya. Ο Ryabkov, εξαιρετικά ικανός, είναι επίσης ο κορυφαίος Ρώσος sherpa για τους BRICS+, προετοιμάζοντας τη σύνοδο κορυφής τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Καζάν.

Ουσιαστικά, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ανακάλυψαν ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Κιέβου ετοίμαζαν την κοινή δολοφονία του προέδρου Πούτιν και του υπουργού Άμυνας Μπελούσοφ κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την Ημέρα του Ναυτικού στα τέλη του περασμένου μήνα στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Ryabkov ήταν πολύ προσεκτικός - καθώς πρόκειται για θέμα εθνικής ασφάλειας, στο οποίο εμπλέκονται πολλές κορυφαίες υπηρεσίες. Όταν ρωτήθηκε ευθέως αν "προετοιμάζεται μια ενέργεια στην κεντρική ναυτική παρέλαση" κατά του Πούτιν, ο Ριαμπκόφ δεν ήταν σαφής: αναγνώρισε μόνο την ύπαρξη "μιας ορισμένης σύνδεσης με αυτού του είδους το γεγονός" - σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Ριαμπκόφ χαρακτήρισε αυτή την προβοκάτσια που προετοιμάζει το Κίεβο ως ένα "πολύ ανησυχητικό" επεισόδιο, το οποίο σχεδιάστηκε σε σχέση "με τα εσωτερικά μας γεγονότα, προκειμένου να προκαλέσουν τη μέγιστη δυνατή ζημιά και να επιτύχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στα μέσα ενημέρωσης που χρειάζονται".

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι το πώς εξελίχθηκε η πλοκή.

Κανονικά θα είχαμε τον Bortnikov (FSB) ή τον Patrushev (ειδικός σύμβουλος του Πούτιν) να σηκώνει το τηλέφωνο και να καλεί τον Burns της CIA για να ζητήσει μια σοβαρή εξήγηση.

Σε αυτή την περίπτωση ήταν πολύ πιο σκληροπυρηνικό. Ο ίδιος ο Belousov τηλεφώνησε στον επικεφαλής του Πενταγώνου, τον έμπορο όπλων Lloyd "Raytheon" Austin, και του είπε με σαφήνεια να σφίξει το λουρί στους μπράβους του Κιέβου - αλλιώς.

Φανταστείτε τώρα πώς θα ήταν η απομαγνητοφώνηση του ωμού ρωσικού μηνύματος.

Όπως παρατήρησε ο Αντρέι Μαρτιάνοφ, ο Μπελούσοφ πρέπει να είχε περιγράψει λεπτομερώς πώς το Κίεβο θα έπαυε απλώς να υπάρχει - και εν ευθέτω χρόνω, "το ίδιο και η Ουάσιγκτον", αν οι Αμερικανοί αποφάσιζαν να εγκρίνουν το χτύπημα.

Ο Ριαμπκόφ αναφέρθηκε επίσης σε "κάποιες άλλες χώρες" που θα αποτελούσαν μέρος του πακέτου.  
Οι Βρετανοί και οι Πολωνοί.

Αυτό που μας λέει αυτή η μικρή ιστορία είναι πως η Μόσχα φαίνεται επιτέλους να καταλαβαίνει: δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αντιμετωπίσεις ορθολογικά τις τρομοκρατικές οντότητες, παρά μόνο να τους πεις ευγενικά στα μούτρα ότι αν εκπληρωθούν ορισμένες προϋποθέσεις, θα αποτεφρωθούν χωρίς έλεος.

Τεκμήριο Β

Αυτό αφορά την κοσμική άνοια που διαπερνά το Σιωνιστικό Σχέδιο.

Εκτός από τον ανεκτίμητο Alastair Crooke, ο οποίος επέστησε την προσοχή όλων σε αυτό που πραγματικά διακυβεύεται, μόνο λίγοι άνθρωποι σε όλη τη συλλογική Δύση έχουν ιδέα για το "μακρύ μαύρο σύννεφο" που μπορεί να πέσει, για να παραθέσω το απόφθεγμα του Dylan.

Αυτό πηγαίνει πολύ πέρα από την κυβέρνηση στο Τελ Αβίβ που "χάνει τον έλεγχο της Ακροδεξιάς".

Ακολουθούν τα βασικά αποσπάσματα μιας συνέντευξης με τον Moshe "Bogie" Ya'alon, πρώην αρχηγό του επιτελείου των IDF και επίσης πρώην υπουργό Άμυνας.

"Όταν μιλάτε για τον Σμότριτς και τον Μπεν Γκβίρ: Έχουν έναν ραβίνο. Το όνομά του είναι Dov Lior. Είναι ο ραβίνος του Εβραϊκού Υπόγειου, ο οποίος σκόπευε να ανατινάξει τον Θόλο του Βράχου - και πριν από αυτό τα λεωφορεία στην Ιερουσαλήμ. Γιατί; Για να επισπεύσουν τον 'τελευταίο πόλεμο'".

Μετάφραση: Τα δύο πιο ακραία μέλη του υπουργικού συμβουλίου του Νετανιάχου ακολουθούν τον ίδιο ραβίνο που θέλει να ανατινάξει το τέμενος Αλ Άκσα για να ξαναχτίσει τον εβραϊκό Ναό, να εκδιώξει ή να σκοτώσει όλους τους Παλαιστίνιους και να επικρατήσει σε έναν επερχόμενο Αρμαγεδδώνα.

Ο Ya'alon παραδίδει στη συνέχεια το κρίσιμο σημείο: "Αυτή η αντίληψη στηρίζεται στην εβραϊκή υπεροχή: Mein Kampf σε αντίστροφη εκδοχή". Σε αυτή την περίπτωση, "ένας πόλεμος του Γωγ και του Μαγώγ". Ο Ya'alon προσθέτει: "Αυτή είναι η διαδικασία λήψης αποφάσεων στην ισραηλινή κυβέρνηση".

Η ουσία: μια εσχατολογική, εξαιρετικά ραβδωτή λατρεία υπαγορεύει την πολιτική στο Τελ Αβίβ, το αρχηγείο ενός γενοκτονικού, εποίκων-αποικιακού οικοδομήματος - με μια μαζική πολιτοφυλακή εκδικητών, ή αλληλένδετες πολιτοφυλακές, εκατοντάδων χιλιάδων εποίκων, οπλισμένων μέχρι τα δόντια, ανεξέλεγκτων και έτοιμων να κάνουν τα πάντα, ακόμη και να επιτεθούν στον στρατό και στο ίδιο το ισραηλινό κράτος.

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να μιλήσεις ή να λογικευτείς με αυτόν τον φανατικό όχλο. Θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν μόνο με έναν ακριβή τρόπο. Και το γεγονός είναι πως ο Άξονας της Αντίστασης δεν είναι εκεί - ακόμα.

Ο Mein Kampf αντίστροφα συναντά τον Άξονα της Αντίστασης

Τα τεκμήρια Α και Β, μαζί, αποδεικνύουν ότι οι Αιώνιοι Πόλεμοι της Αυτοκρατορίας κάνουν μετάσταση σε έναν απρόσκοπτο πόλεμο τρόμου, από μίνι γενοκτονίες στο πλαίσιο της μεγαλύτερης γενοκτονίας στη Γάζα μέχρι τις κατά συρροή στοχευμένες δολοφονίες - από τη Βηρυτό μέχρι την Τεχεράνη και τις επιθέσεις εναντίον αμάχων από το Μπέλγκοροντ μέχρι το Κουρσκ.

Παρ' όλες τις προσδοκίες της Παγκόσμιας Πλειοψηφίας πως ο Άξονας της Αντίστασης θα ταπεινώσει σοβαρά τους ψυχοπαθείς του Ταλμούδ, όπως έχουν τα πράγματα, βλέπουμε απλώς το θέαμα των Περσών να επιδεικνύουν την κυριαρχία τους στον Σουν Τζου.

Ψυχολογικές επιχειρήσεις, στρατηγική ασάφεια, παιχνίδι αναμονής: και τρελαίνει εντελώς τους ψυχοπαθείς του Ταλμούδ και τους Εξαιρετιστές που τους υποθάλπουν.

Εν τω μεταξύ, στο ουκρανικό μέτωπο, μια νέα αίσθηση του επείγοντος μπορεί τελικά να γίνει αναπόφευκτη. Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πιο απερίσπαστος από ποτέ, έχει δώσει τον τόνο: από εδώ και στο εξής, δεν πρέπει να υπάρχουν εμπόδια:

"Από τώρα και στο εξής, η SMO πρέπει να αποκτήσει έναν ανοιχτά εξωεδαφικό χαρακτήρα. Δεν πρόκειται πλέον μόνο για μια επιχείρηση επιστροφής των επίσημων εδαφών μας και τιμωρίας των Ναζί. Μπορούμε και πρέπει να πάμε στα εδάφη της ακόμα υπάρχουσας Ουκρανίας. Στην Οδησσό, στο Χάρκοβο, στο Ντνεπροπετρόφσκ, στο Νικολάεφ. Στο Κίεβο και παραπέρα. Δεν πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί με την έννοια κάποιων συνόρων του ουκρανικού Ράιχ που αναγνωρίζονται από κάποιον. Και τώρα μπορούμε και πρέπει να μιλήσουμε γι' αυτό ανοιχτά, χωρίς αμηχανία και διπλωματικές υποκλίσεις. Η τρομοκρατική επιχείρηση των Μπαντεριστών πρέπει να αφαιρέσει κάθε ταμπού από αυτό το θέμα. Ας το συνειδητοποιήσουν όλοι, συμπεριλαμβανομένων και των Άγγλων μπάσταρδων, αυτό: θα σταματήσουμε μόνο όταν το θεωρήσουμε αποδεκτό και ωφέλιμο για εμάς τους ίδιους".

Έτσι, τώρα πλησιάζουμε γρήγορα στο "δείξε μου τα λεφτά" cliffhanger. Τόσο ο Άξονας της Αντίστασης όσο και η Χριστιανική Ορθόδοξη Ρωσία πρέπει να εντείνουν το παιχνίδι. Ριζικά. Διαφορετικά, οι διαπλεκόμενοι πόλεμοι του τρόμου μπορεί να γίνουν απειλητικά ανεξέλεγκτοι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail