Η απάντηση στο Ισραήλ μπορεί να πάρει χρόνο - Ιρανικός στρατός

pixabay / mohammadshahhosseini (Τεχεράνη)
Freepen.gr - Το Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν (IRGC) προειδοποίησε ότι τα αντίποινα της Τεχεράνης για τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγιε μπορεί να έρθουν μόνο μετά από μακρά αναμονή, σύμφωνα με το Reuters.

Ο χρόνος είναι υπέρ μας και η περίοδος αναμονής για αυτή την απάντηση θα μπορούσε να είναι μεγάλη», φέρεται να δήλωσε την Τρίτη ο Αλιμοχαμάντ Ναϊνί, εκπρόσωπος του IRGC, ενός επίλεκτου και με επιρροή κλάδου του ιρανικού στρατού, προσθέτοντας πως “ο εχθρός” θα πρέπει να περιμένει μια “υπολογισμένη και ακριβή” απάντηση.

Ο Ναϊνί φέρεται επίσης από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να δήλωσε ότι οι Ιρανοί ηγέτες σταθμίζουν τις συνθήκες και πως η απάντηση μπορεί να μην είναι επανάληψη των προηγούμενων επιχειρήσεων της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail