Οι Αμερικανοί χαρίζουν ευχαρίστως τη χώρα τους

Καθώς εκατομμύρια παράνομα εισελθόντες μετανάστες περπατούν στην Αμερική με τη βοήθεια και την υποκίνηση της αμερικανικής κυβέρνησης, η δυναμική αυξάνεται για να τους δοθεί η ψήφος. Είτε τους δοθεί η ψήφος είτε όχι, οι μετανάστες ψηφίζουν ήδη, αν όχι με το να ψηφίσουν οι ίδιοι, τότε με τις εγγραφές τους που ψηφίζονται από τους Δημοκρατικούς των μπλε πόλεων και πολιτειών.

Paul Craig Roberts / Παρουσίαση Freepen.gr

Λειτουργεί ως εξής. Οι Δημοκρατικοί έχουν ρυθμίσει ότι όταν οι παράνομοι μετανάστες υποβάλλουν αίτηση για άδεια οδήγησης, πράγμα που τους επιτρέπεται να κάνουν, εγγράφονται αυτόματα στην ψηφοφορία. Στη συνέχεια, οι Δημοκρατικοί ψηφίζουν τις εγγραφές των ψηφοφόρων. Καθώς ορισμένα από τα πολιτειακά δικαστήρια και τις κυβερνήσεις που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς έχουν ανατρέψει την απαγόρευση των θυρίδων και άλλες προσπάθειες προστασίας της ακεραιότητας των εκλογών, οι θυρίδες ψήφων μπαίνουν στην καταμέτρηση των ψήφων. Αυτός είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους ο Μπάιντεν "κέρδισε" τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Οι Αμερικανοί έχουν υποστεί τόση πλύση εγκεφάλου και κατήχηση εδώ και τόσο καιρό, ώστε πολλοί, όπως η νεαρή λευκή γυναίκα που μιλάει στο βίντεο της πορείας, είναι πρόθυμοι να δώσουν τον έλεγχο της ζωής τους σε εκατομμύρια ανθρώπους που εισήλθαν παράνομα στη χώρα τους. Είναι μόνο μία από τα εκατομμύρια των Αμερικανών που έχουν μετατρέψει τη χώρα μας σε Πύργο της Βαβέλ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail