Η Αμερική μπαίνει στους εσχατούς χρόνους της;

pixabay / Angela_Yuriko_Smith
Θυμάται κανείς την προεδρική εκστρατεία του 2020; Ο Τραμπ έκανε ευρεία εκστρατεία και είχε τεράστιο κοινό. Ο ενθουσιασμός ήταν παντού. Ο Μπάιντεν βγήκε από το υπόγειο μερικές φορές και κανείς δεν παρευρέθηκε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του. Ο Τραμπ πήρε περισσότερες ψήφους στις εκλογές του 2020 από ό,τι στις εκλογές του 2016, αλλά ο Μπάιντεν πήρε περισσότερες ψήφους από οποιονδήποτε πρόεδρο στην ιστορία. Κάπως έτσι ο κόσμος εξέλεξε έναν αόρατο υποψήφιο.

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Στις αμφίρροπες πολιτείες, η καταμέτρηση των ψήφων σταμάτησε στη μέση της νύχτας, ενώ φορτηγά με κουτιά έφτασαν, μερικά από έξω από την πολιτεία, σε ελεγχόμενα από τους Δημοκρατικούς κέντρα καταμέτρησης ψήφων. Οι ψήφοι ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου υπέρ του Μπάιντεν και όταν συνεχίστηκε η καταμέτρηση, το προβάδισμα του Τραμπ εξαφανίστηκε.

Το ίδιο θα συμβεί και αυτόν τον Νοέμβριο. Οι υποστηρικτές του Τραμπ, σαφώς η πλειοψηφία των νόμιμων ψηφοφόρων, πιστεύουν ότι ο Τραμπ θα κερδίσει. Οι ψηφοφόροι Τραμπ είναι γεμάτοι ενέργεια και ο ενθουσιασμός είναι υψηλός. Έχει δει κανείς προσέλευση μεγέθους Τραμπ για την Καμάλα; Ο Τραμπ θα κερδίσει ξανά όπως έκανε το 2020, αλλά οι Δημοκρατικοί μετρούν τις ψήφους των πολιτειών και η Καμάλα θα «νικήσει».

Όπως έχω αναφέρει, οι θεσμοί είναι απασχολημένοι με το να φτιάχνουν την Kamala σε έναν αξιόλογο υποψήφιο που πρωτοστατεί, ειδικά στις αμφίρροπες πολιτείες. Ψεύτικες δημοσκοπήσεις αναφέρουν πως η Καμάλα είναι το φαβορί. Κανείς δεν εξήγησε γιατί οι Αμερικανοί ψηφοφόροι θέλουν ανοιχτά σύνορα, πόλεμο με τη Ρωσία και το Ιράν, μια μειοψηφική ομάδα να "περηφανεύεται" και τα παιδιά να μαθαίνουν διάφορα στο σχολείο.

Όπως έχουν ξεκαθαρίσει εντελώς οι Δημοκρατικοί, αυτό ψηφίζουν οι Αμερικανοί αν ψηφίσουν την Καμάλα. Εκτός κι αν ο αμερικανικός λαός έχει φύγει περισσότερο, η πλειοψηφία δεν ψηφίζει την Καμάλα.

Θα κερδίσει έτσι κι αλλιώς.

Ο Μπάιντεν έπρεπε να φύγει επειδή οι Δημοκρατικοί γνώριζαν ότι δεν μπορούσε να διεξαγάγει αρκετά στενή κούρσα ώστε να μπορέσουν να κλέψουν ξανά τις εκλογές. Το γεγονός πως ούτε οι Δημοκρατικοί δεν ήθελαν την Καμάλα τον περασμένο μήνα έχει αποσταλεί στη μαύρη τρύπα της μνήμης. Η Καμάλα δημιουργείται από τα μέσα ενημέρωσης ως ένας από τους ισχυρότερους προεδρικούς υποψηφίους στην αμερικανική ιστορία.

Οι ίδιοι οι Ρεπουμπλικάνοι που συγκεντρώνουν χρήματα παίζουν ρόλο στην εκλογική κλοπή των Δημοκρατικών. Λαμβάνω πολυάριθμες εκκλήσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων -ακόμα και από τη συνήθως οξυδερκή Marjorie Taylor Greene- ότι ο Τραμπ μπορεί να χάσει επειδή οι Δημοκρατικοί συγκεντρώνουν περισσότερα χρήματα. Οι καιροσκόποι Ρεπουμπλικάνοι έφοροι χρημάτων, τονίζοντας την πιθανή ήττα του Τραμπ, υποστηρίζουν έτσι την προπαγάνδα που σπέρνουν οι πρεσβευτές ότι η κούρσα είναι τόσο κοντά που ο Τραμπ μπορεί να χάσει. Μόνο οι Ρεπουμπλικάνοι μπορούν να είναι τόσο ηλίθιοι. Με τους Ρεπουμπλικάνους fundraisers να συμφωνούν με τους presstitutes ότι οι εκλογές είναι αμφίρροπες, οι εκλογές είναι τέλεια προετοιμασμένες για να κλαπούν.

Και θα είναι. Στις αμφίρροπες πολιτείες οι μέθοδοι εκλογικής κλοπής έχουν νομιμοποιηθεί.

Όπως οι Ρεπουμπλικάνοι και ο αμερικανικός λαός αποδέχθηκαν τις κλοπές των εκλογών του 2020 και του 2022, θα δεχτούν και την κλοπή των εκλογών του 2024. Δεν θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος ή κάτι τέτοιο. Ο αμερικανικός λαός θα έχει διδαχθεί ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να ανακτήσει τον έλεγχό του στην κυβέρνηση.

Ούτε θα αντισταθούν όταν η Καμάλα θα αγνοεί το Ανώτατο Δικαστήριο, που δεν έχει στρατό, και θα τους αφαιρεί τα όπλα. Εάν οι Αμερικανοί δεν αντισταθούν στις κλεμμένες εκλογές, δεν θα αντισταθούν περισσότερο στην ακύρωση της Δεύτερης Τροποποίησης από όσο αντιστάθηκαν στην καταστροφή της Πρώτης Τροποποίησης.

Μέχρι το δεύτερο έτος του καθεστώτος της Καμάλα, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα υπάρχουν πλέον ούτε ως απομεινάρι αυτού που δημιούργησαν οι Ιδρυτές Πατέρες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι η χειρότερη τυραννία που δημιουργήθηκε ποτέ.

Η συμβουλή μου στους νεαρούς λευκούς ετεροφυλόφιλους άντρες είναι να φύγουν από την Αμερική όσο ακόμα μπορούν. Ένα ολοκαύτωμα έρχεται στο δρόμο σας. Δαιμονοποιείστε και υποβιβάζεστε σε υπηκόους δεύτερης κατηγορίας. Μπορεί να υποστείτε διακρίσεις κατά την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο, την απασχόληση και την προαγωγή. Δεν επιτρέπεται να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας από ρατσιστικές κατηγορίες. Η θέση ενός λευκού ετεροφυλόφιλου άνδρα Αμερικανού σήμερα είναι η ίδια με αυτή ενός Εβραίου στη ναζιστική Γερμανία και ενός Παλαιστινίου στη Γάζα.

Πάντα υπάρχει ελπίδα, αλλά η ελπίδα απαιτεί πολεμιστές. Η Αμερική έχει πολεμιστές ή μόνο υποτακτικούς; https://www.youtube.com/watch?v=EmTz7EAYLrs

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail