«Η Πολωνία βρίσκεται σε κατάσταση υβριδικού πολέμου»

ΑΡ Photo / Czarek SokoΙοwski
Freepen.gr - Η Πολωνία διεξάγει έναν «υβριδικό πόλεμο», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της χώρας Cesarius Tomczyk, σύμφωνα με το Πολωνικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Αυτό που αντιμετωπίζουμε σήμερα στην Πολωνία είναι ένας de facto υβριδικός πόλεμος. Και μπορούμε άμεσα να πούμε ότι η Πολωνία σήμερα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου, αλλά σε κατάσταση υβριδικού πολέμου», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Ο Tomczyk ονόμασε το πρόβλημα με τους μετανάστες στα σύνορα με τη Λευκορωσία και την ανακάλυψη ξένων μετεωρολογικών ανιχνευτών στην Πολωνία ως μερικές από τις εκδηλώσεις αυτού του υβριδικού πολέμου.

Στην πολωνική Βοϊβωδία Warmian-Masurian, αρκετές φορές φέτος, έχουν ήδη βρεθεί μετεωρολογικά όργανα με κυριλλικές επιγραφές, το τελευταίο τέτοιο περιστατικό συνέβη στις 24 Αυγούστου. Σύμφωνα με τη Βαρσοβία, οι ανιχνευτές εκτοξεύθηκαν από μετεωρολογικό σταθμό κοντά στο Καλίνινγκραντ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail