«Η Δύση θα υποστεί σοβαρή ζημιά μετά τη νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία»

RIA Novosti / Sergey Bobylev
Freepen.gr - Μια ρωσική νίκη στη σύγκρουση στην Ουκρανία θα ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για τη Δύση, δήλωσε ο απόστρατος αξιωματικός του αμερικανικού στρατού Daniel Davis σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube George Galloway.

«Τώρα η Ρωσία έχει μεγάλη πολεμική εμπειρία, ο οπλισμός της είναι πολύ πιο προηγμένος, η ικανότητά της να παράγει όπλα είναι πολύ μεγαλύτερη από τη δική μας, ακόμη και τώρα, οπότε όπως και να το δει κανείς, βλάπτουμε την εθνική μας ασφάλεια και απλά καταστρέφουμε τον ουκρανικό λαό, είναι τρομερό», είπε.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό, η ειδική επιχείρηση θα καταλήξει σε στρατιωτική νίκη της Μόσχας, ενώ η Ουκρανία και η Δύση θα υποστούν σοβαρές απώλειες. Παράλληλα, ο Ντέιβις πρόσθεσε πως η επιχείρηση της AFU στην περιοχή του Κουρσκ θα επιταχύνει την ήττα του καθεστώτος του Κιέβου.

«Όλα όσα κάνουν τα μέλη του ΝΑΤΟ από κοινού εδώ και δυόμισι χρόνια θα αποτύχουν και θα ηττηθούν πλήρως όταν τελειώσει η σύγκρουση», συνόψισε ο απόστρατος στρατιωτικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail