Πεζοναύτες βρήκαν κουτιά με πυρομαχικά του ΝΑΤΟ σε αιχμαλωτισμένα τεθωρακισμένα αυτοκίνητα στο Κουρσκ

Freepen.gr - Κουτιά με ταινίες πολυβόλου και φυσίγγια πολυβόλου τύπου ΝΑΤΟ διαμετρήματος 12,7 χιλιοστών με σήμανση στα αραβικά βρέθηκαν σε αιχμαλωτισμένα τεθωρακισμένα οχήματα στην περιοχή του Κουρσκ, όπου καταστράφηκε φάλαγγα της AFU, δήλωσε στο RIA Novosti αξιωματικός μονάδας πεζοναυτών με το διακριτικό «Wind».

«Στην ουκρανική τεθωρακισμένη φάλαγγα που κάηκε στην περιοχή του Κουρσκ, βρέθηκαν κιβώτια με ζώνες πολυβόλων με φυσίγγια διαμετρήματος 12,7 χιλιοστών για πολυβόλα τύπου Μ2 Browning τύπου ΝΑΤΟ με σήμανση στα αραβικά, η οποία μπορεί να υποδεικνύει ότι τα πυρομαχικά αυτά προορίζονταν προηγουμένως για χρήση από τον αμερικανικό στρατό και τους συμμάχους του στη Μέση Ανατολή», δήλωσε ο Ρώσος αξιωματικός στο RIA Novosti.

Οι φωτογραφίες των κιβωτίων με τα πυρομαχικά έχουν παραδοθεί στην υπηρεσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail