Η Ουκρανία εκτοξεύει νέα απειλή για τη γέφυρα της Κριμαίας

Konstantin Mikhalchevskiy / RIA Novosti
Freepen.gr - Το Κίεβο επεξεργάζεται σχέδια για την καταστροφή της γέφυρας της Κριμαίας της Ρωσίας εντός των επόμενων μηνών ή μέχρι το τέλος του έτους, δήλωσε ο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών της Ουκρανίας (GUR), Kirill Budanov, κατά τη διάρκεια εθνικής τηλεμαχίας την Παρασκευή.

Το σχόλιο έγινε σε απάντηση ερώτησης δημοσιογράφου σχετικά με το αν η κρίσιμη σύνδεση μεταξύ της χερσονήσου της Κριμαίας και της ηπειρωτικής Ρωσίας μπορεί να καταστραφεί στο εγγύς μέλλον.

Το Κίεβο εργάζεται επί του παρόντος " εντατικά" πάνω σε σχέδια -συμπεριλαμβανομένων χτυπημάτων μεγάλου βεληνεκούς- για να το κάνει να συμβεί, είπε, προσθέτοντας ότι απαιτείται "μια ολοκληρωμένη προσέγγιση".

Η δημοσιογράφος εξήγησε ότι με τον όρο "στο εγγύς μέλλον" εννοούσε τους επόμενους μήνες ή μέχρι το τέλος του 2024, με τον Μπουντάνοφ να απαντά: "Θα το ήθελα κι εγώ αυτό".

"Αν δείτε το εγγύς μέλλον με αυτόν τον τρόπο, υπάρχουν πιθανότητες", είπε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail