Η ειρήνη δεν περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του Νοεμβρίου

Συνεχίζω να βλέπω φιλελεύθερους σχολιαστές όπως ο George Takei να προσπαθούν να παρουσιάσουν την Kamala Harris ως την καλύτερη υποψήφια για να φέρει την ειρήνη στη Μέση Ανατολή, παρά το γεγονός ότι προέρχεται απευθείας από την κυβέρνηση που έχει βάλει φωτιά στην περιοχή με την παράλογη πολεμοκαπηλεία της.

Caitlin Johnstone - caitlinjohnstone.com.au / Παρουσίαση Freepen.gr

Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν: Η ειρήνη δεν είναι στο ψηφοδέλτιο του Νοεμβρίου. Οι Αμερικανοί ψηφίζουν για τον Κόκκινο Πόλεμο ή τον Μπλε Πόλεμο. Αυτό είναι όλο. Αυτές είναι οι επιλογές.

Επαναλαμβάνω: Ειρήνη. Δεν είναι στο ψηφοδέλτιο. Κανείς που έχει πραγματικές πιθανότητες να κερδίσει δεν πρόκειται να φέρει την ειρήνη, επειδή ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι διαχειριστής της αμερικανικής αυτοκρατορίας, και η αμερικανική αυτοκρατορία εξαρτάται από τη συνεχή πολεμοκαπηλεία.

Οποιαδήποτε συζήτηση για το αν ο Τραμπ ή η Χάρις είναι αυτός που θα φέρει την ειρήνη είναι ανούσια, επειδή κανένας από τους δύο δεν είναι. Είναι σαν να διαφωνούμε για το ποιος πωλητής αυτοκινήτων μπορεί να αρχίσει να μοιράζει δωρεάν αυτοκίνητα - δεν είναι αυτή η δουλειά. Δεν είναι αυτό που κάνουν οι άνθρωποι που έχουν αυτή τη δουλειά.

Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να ψηφίσουν για αλλαγές στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ- αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω μαζικής άμεσης δράσης. Αυτές οι εκλογές είναι εδώ για να δώσουν στους Αμερικανούς την ψευδαίσθηση του δημοκρατικού ελέγχου και για να τους αφήσουν να αισθάνονται εντάξει με τα πολιτικά τους συστήματα, ώστε να μην αρχίσουν να σκέφτονται την επανάσταση. Όλα έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα, οπότε αν θέλετε να ψηφίσετε, τότε ψηφίστε με όποιον τρόπο κάνει τα συναισθήματά σας να νιώθουν όμορφα. Αυτό είναι το μόνο που αφορά αυτό το επιτελεστικό θέαμα.

Όλη αυτή η δολοφονικότητα θα τελειώσει μόνο όταν αρκετοί άνθρωποι χρησιμοποιήσουν τη δύναμη των αριθμών τους για να την αναγκάσουν να τελειώσει, και οι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν τη δύναμη των αριθμών τους για να την αναγκάσουν να τελειώσει μόνο όταν αρκετοί από αυτούς έχουν ξυπνήσει από το προπαγανδιστικό κώμα τους για να ξεκινήσει ένα πραγματικό επαναστατικό κίνημα.

Εκεί λοιπόν πρέπει να επικεντρωθούμε. Όχι στο ποιον διαχειριστή της αυτοκρατορίας πρέπει να ψηφίσετε, αλλά στο να σπείρετε τους σπόρους της επανάστασης δείχνοντας σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους ότι όλα όσα έχουν εκπαιδευτεί να πιστεύουν για το έθνος τους, την κυβέρνησή τους και τον κόσμο τους είναι ψέματα. Δείχνοντάς τους πόσο διεφθαρμένοι είναι οι ηγέτες τους και πόσο άσχημα τους έχουν κοροϊδέψει τα εκμεταλλευτικά συστήματα του status quo, και δίνοντάς τους να καταλάβουν ότι ένας καλύτερος κόσμος είναι εφικτός.

Πάντα υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα για να βοηθήσετε στην επίτευξη αυτού του στόχου. Παρακολούθηση διαδηλώσεων. Συμμετέχοντας σε ακτιβιστικές οργανώσεις. Διανέμοντας λογοτεχνία, διαδικτυακά και μη διαδικτυακά. Δημιουργώντας βίντεο. Φτιάχνοντας μιμίδια. Συζητήσεις. Σήμερα είδα ένα βίντεο με μια νεαρή γυναίκα σε ένα τρένο να εκφωνεί μια σύντομη ομιλία για τη γενοκτονία στη Γάζα και να μοιράζει φυλλάδια. Οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να διαδώσετε την ευαισθητοποίηση σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει και πώς τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί λένε ψέματα για όλα αυτά.

Έτσι, τα κακά νέα είναι πως μέχρι μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων να φτάσει σε ένα επαρκές επίπεδο ευαισθητοποίησης, δε θα υπάρχει μια πραγματική ευκαιρία για ουσιαστική αλλαγή. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι έχετε απολύτως τη δύναμη να εργαστείτε προς την κατεύθυνση της διεύρυνσης αυτής της ευαισθητοποίησης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail