Σκοπεύει η Καμάλα Χάρις να κάνει όλες τις ΗΠΑ τόσο άνομες όσο είναι η γενέτειρά της;

Η Καμάλα Χάρις προβάλλεται ως η λύση σε όλα τα προβλήματα της Αμερικής. Δεδομένου ότι δεν έκανε πολλά ως αντιπρόεδρος και δεδομένου πως δεν κατάφερε πραγματικά πολλά όσο ήταν στη Γερουσία των ΗΠΑ, πολλοί Αμερικανοί αισθάνονται ότι δεν την γνωρίζουν πραγματικά πολύ καλά. Έτσι, πολλοί από αυτούς αγοράζουν την προσεκτικά σχεδιασμένη εικόνα που προβάλλεται τώρα από το Δημοκρατικό Κόμμα. Είναι όμως ακριβής αυτή η εικόνα; 
 
Michael Snyder - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr
 
Η Χάρις πέρασε πολλά χρόνια ανεβαίνοντας στις τάξεις του Δημοκρατικού Κόμματος στην Καλιφόρνια και φυσικά το Δημοκρατικό Κόμμα μετατρέπει συστηματικά αυτή την πολιτεία σε μια κόλαση. Υπάρχει λόγος για τον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την Καλιφόρνια τα τελευταία χρόνια. Αλλά η Χάρις δεν είναι μόνο από την Καλιφόρνια. Η γενέτειρά της είναι κυριολεκτικά ένα από τα χειρότερα μέρη σε ολόκληρη τη χώρα:
Τον Ιανουάριο του 2019, η Kamala Harris ξεκίνησε την προεδρική εκστρατεία της για το 2020 στο Όκλαντ. Την Παρασκευή, η Καμάλα Χάρις εξασφάλισε αρκετές ψήφους για να γίνει η υποψήφια υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος, ώρες μετά τη συγκέντρωση των υποστηρικτών της στη γενέτειρά της, το Όκλαντ.

Όπως είπαν ορισμένοι, «Το Όκλαντ είναι όλο για την Καμάλα».
Η τελευταία φορά που το Όκλαντ είχε Ρεπουμπλικανό δήμαρχο ήταν το 1977.

Αυτή είναι μια πόλη που κυριαρχείται πλήρως και απόλυτα από τους Δημοκρατικούς.

Υπό την κυριαρχία τους, έχει γίνει βόθρος ναρκωτικών, αστέγων, βίας και κλοπής. Εδώ είναι μόνο ένα παράδειγμα του πόσο απίστευτα άνομο έχει γίνει το Όκλαντ:
Στις αρχές Ιουλίου, ένας όχλος 80 έως 100 λεηλατούντων μπήκε σε ένα βενζινάδικο και ένα ψιλικατζίδικο στο Όκλαντ και απογύμνωσε την επιχείρηση.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο όχλος ξεκίνησε εκεί κοντά σε ένα λεγόμενο παράπλευρο σόου, το οποίο είναι ουσιαστικά παράνομοι αγώνες δρόμου που έχουν γίνει συνηθισμένοι στο Όκλαντ.
Ήταν αρκετά άσχημο που το κατάστημα χτυπήθηκε από λεηλατούντες, αλλά αυτό που έκανε χειρότερο είναι ότι η αστυνομία χρειάστηκε εννέα ώρες για να ανταποκριθεί, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.

Χρειάστηκαν εννέα ώρες για να εμφανιστεί η αστυνομία.

Εννιά ώρες.

Πριν από μερικά χρόνια, η Kamala Harris ήταν ένας από τους πολιτικούς που ζητούσαν δημόσια τη μείωση των προϋπολογισμών της αστυνομίας.

Όταν το κάνεις αυτό, αυτό συμβαίνει.

Σε αυτό το σημείο, το Όκλαντ είναι τόσο άνομο που έχει ακόμη και ένα «μείζον πρόβλημα» με τους πειρατές:
Α, και οι πειρατές —ναι, οι πειρατές— είναι ένα σημαντικό πρόβλημα στα νερά γύρω από το Όκλαντ. Οι πειρατές φέρεται να προέρχονται από τους μυριάδες καταυλισμούς αστέγων της πόλης. Η αστυνομία προχώρησε σε μερικές συλλήψεις, αλλά το πρόβλημα φαίνεται πλέον ενδημικό στα λιμάνια του Όκλαντ.
Ο φιλελευθερισμός της Καλιφόρνια έχει μετατρέψει το Όκλαντ σε μια από τις χειρότερες πόλεις της Βόρειας Αμερικής.

Και αν της δοθεί η ευκαιρία, η Kamala Harris θα επιβάλει τον φιλελευθερισμό της Καλιφόρνιας σε ολόκληρο το έθνος.

Άλλες πόλεις που διοικούνται από Δημοκρατικούς για δεκαετίες βιώνουν παρόμοια αποτελέσματα.

Απλά δείτε τι συμβαίνει στο Σιάτλ. Ένας άντρας τολμούσε πρόσφατα  να βγει στο κέντρο του Σιάτλ στη μέση της νύχτας, και το βίντεο που τράβηξε μοιάζει σαν κάτι βγαλμένο από σόου τρόμου.

Κάποια στιγμή στη ζωή μου, πέρασα λίγο χρόνο στην περιοχή του Σιάτλ.

Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί σε εκείνη την κάποτε μεγάλη πόλη.

Φυσικά ολόκληρη η χώρα κατηφορίζει πολύ γρήγορα. Σύμφωνα με μια νέα έκθεση που μόλις κυκλοφόρησε, οι κλοπές καταστημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν κατά 24 τοις εκατό το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους
Οι κλοπές καταστημάτων αυξήθηκαν κατά 24 τοις εκατό το πρώτο εξάμηνο του 2024, σύμφωνα με την ενδιάμεση έκθεση του Συμβουλίου για την Ποινική Δικαιοσύνη, παρόλο που τα άλλα επίπεδα εγκληματικότητας μειώθηκαν.

Σε πολλές περιπτώσεις, η κλοπή σε καταστήματα θεωρείται «έγκλημα ανάγκης» για τους Αμερικανούς με χαμηλό εισόδημα. Καθώς ο πληθωρισμός συνεχίζει να επηρεάζει τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τις οικογένειες, τα ποσοστά κλοπής καταστημάτων έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

«Η κλοπή καταστημάτων ως ένα τόσο διαδεδομένο έγκλημα σε μια περίοδο υψηλού πληθωρισμού είναι στην πραγματικότητα αρκετά συνηθισμένη όταν βλέπεις παρόμοιες εποχές από άλλες χώρες στο παρελθόν», είπε στο Newsweek ο Alex Beene, καθηγητής χρηματοοικονομικής παιδείας στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί στο Martin. "Το διπλό χτύπημα που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές δεν είναι μόνο οι υψηλότερες τιμές, αλλά και η στέρηση πρόσθετων οικονομικών πόρων που κανονικά θα δικαιούνταν λόγω της τρέχουσας απασχόλησης και των εισοδηματικών τους προοπτικών".
Η κλοπή καταστημάτων ήταν ήδη σε επίπεδα ρεκόρ μπαίνοντας στο 2024.

Και τώρα έχει ανέβει ακόμη ένα 24 τοις εκατό;

Αυτό είναι τρελό.

Σε ορισμένες από τις μεγάλες πόλεις μας, οι κλοπές είναι εντελώς εκτός ελέγχου. Πρόσφατα, ένας δημοσιογράφος μίλησε σε μια γυναίκα που εργάζεται σε ένα κατάστημα CVS στην Ουάσιγκτον, όπου υπάρχει συνεχής κλοπή
Το Center Square μίλησε με μια 38χρονη γυναίκα που περνάει από τον «Τζόουνς» που εργάζεται σε ένα CVS σε κοντινή απόσταση από το κτίριο του Καπιτωλίου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, DC

Η Τζόουνς είπε στο The Center Square ότι οι κλέφτες παίρνουν από το κατάστημά της καθημερινά.

Όταν η Τζόουνς βλέπει πελάτες να κλέβουν κάτι, δεν τους σταματά.

«Δεν πληρωνόμαστε για αυτό», είπε.
Αυτό συμβαίνει ακριβώς στη σκιά του κτιρίου του Καπιτωλίου των ΗΠΑ.

Όταν κάτι κλέβεται, αυτή η γυναίκα λέει ότι οι υπάλληλοι δεν πρέπει καν να επικοινωνήσουν με την αστυνομία. Αντίθετα, υποτίθεται πως γράφουν ό,τι κλάπηκε σε ένα πρόχειρο
Είπε ότι η διαδικασία δεν είναι να ειδοποιηθεί η αστυνομία, αλλά να γραφτεί μια περιγραφή του κλέφτη και του τι έκλεψαν σε μια φόρμα σε ένα πρόχειρο. Το πρόχειρο της Τζόουνς έχει φαινομενικά εκατό σελίδες στοιβαγμένες, τουλάχιστον μία για κάθε μέρα, πολλές από αυτές γεμάτες με αναφερόμενα περιστατικά.

Στις 11:15 το πρωί της Πέμπτης, όταν η Τζόουνς μίλησε με το The Center Square, το κατάστημα είχε ήδη κλαπεί τέσσερις φορές εκείνη την ημέρα, τουλάχιστον από όσο ήξερε.
Έτσι μοιάζει η αναρχία.

Και το χάος στις μεγάλες πόλεις μας επιδεινώνεται συνεχώς, επειδή η κυβέρνηση Μπάιντεν αρνείται να εξασφαλίσει τα σύνορα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πιο βίαιη συμμορία στη Βενεζουέλα αποφάσισε να μεταφέρει την έδρα της σε μια πόλη στο Μεξικό που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα σύνορα από το Ελ Πάσο του Τέξας
Η πιο βίαιη συμμορία της Βενεζουέλας, η οποία έχει ήδη πυροδοτήσει χάος στις ΗΠΑ, έχει μεταφέρει την έδρα της στα περίχωρα μιας μεγάλης αμερικανικής πόλης, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά η DailyMail.com.

Αποκαλούμενη η «επιτομή του κακού», η διαβόητη εγκληματική οργάνωση Tren de Aragua, ή TdA όπως είναι γνωστή από ομοσπονδιακούς πράκτορες, λειτουργούσε στο παρελθόν από μια διαβόητη φυλακή της Νότιας Αμερικής υπό τον έλεγχο των ηγετών συμμοριών που είχε το δικό της ζωολογικό κήπο, πισίνα και νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Αλλά μετά τη φυγή του βασιλιά Έκτορ Γκερέρο Φλόρες πέρυσι, η μαφία μετέφερε το κέντρο διοίκησης της στο Σιουδάδ Χουάρες στο Μεξικό στα σύνορα με τις ΗΠΑ – ακριβώς απέναντι από το Ελ Πάσο του Τέξας, είπαν τοπικοί αξιωματούχοι στην DailyMail.com.
Δεδομένου ότι τα σύνορα είναι ορθάνοιχτα, αυτή η νέα τοποθεσία δίνει σε αυτή τη συμμορία το τέλειο έδαφος για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην πραγματικότητα, αυτή η συμμορία έχει ήδη γίνει εξαιρετικά ενεργή σε μεγάλες πόλεις μακριά από τα σύνορα, όπως το Ντένβερ και η Νέα Υόρκη
Ένα σημείωμα του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας αποκάλυψε πρόσφατα ότι τα μέλη της TDA στο Ντένβερ έλαβαν «πράσινο φως» για να πυροβολήσουν ή να επιτεθούν σε αστυνομικούς, ανέφερε το Fox News.

Η συμμορία πιστεύεται επίσης πως ένωσε τις δυνάμεις της με άλλα εγκληματικά δίκτυα στη Νέα Υόρκη, εξαπολύοντας βίαια σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των θρασύδειλων κλοπών μοτοποδηλάτων.
Σύμφωνα με το NBC News, ο Τζο Μπάιντεν «ζήτησε από την Καμάλα Χάρις να αντιμετωπίσει το τρομακτικό ζήτημα της μετανάστευσης το Μάρτιο του 2021».

Προφανώς αυτό δε λειτούργησε και πολύ καλά.

Αλλά τώρα υποτίθεται ότι απλώς τα αγνοούμε όλα αυτά.

Και υποτίθεται πως αγνοούμε το ατελείωτο χάος στις μεγάλες πόλεις μας.

Μας λένε να ψηφίσουμε την Καμάλα Χάρις γιατί θα φέρει «αλλαγή» στην Αμερική.

Με βάση την «αλλαγή» που έχουμε δει στη γενέτειρά της, δεν ξέρω γιατί κάποιος θα το ήθελε ποτέ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail