Το Ισραήλ απειλεί τη Χεζμπολάχ με δυσανάλογη απάντηση αν χτυπηθούν άμαχοι

ΑΡ Photo / Ηussein Μalla
Freepen.gr - Το Ισραήλ έχει πει στις ΗΠΑ ότι αν το σιιτικό κίνημα Χεζμπολάχ του Λιβάνου βλάψει ισραηλινούς πολίτες στο πλαίσιο των αντιποίνων κατά του Ισραήλ, θα πληρώσει "δυσανάλογο τίμημα", ανέφερε το Axios, επικαλούμενο δύο ισραηλινούς αξιωματούχους.

Όπως σημειώνεται, η ισραηλινή πλευρά προειδοποίησε πρόσφατα την αμερικανική πλευρά πως ανησυχεί ότι η Χεζμπολάχ θα μπορούσε να πλήξει κατοικημένες περιοχές εάν προσπαθήσει να επιτεθεί σε στρατιωτικές βάσεις στο κεντρικό Ισραήλ. Συγκεκριμένα, οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι επεσήμαναν τις "ανακριβείς" επιθέσεις με ρουκέτες από το κίνημα.

"Σε εσωτερικές συζητήσεις με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ τόνισε ότι ... "η Χεζμπολάχ θα πληρώσει ένα δυσανάλογο τίμημα αν βλάψει αμάχους στο πλαίσιο των αντιποίνων της", ανέφερε η πύλη που επικαλείται υψηλόβαθμο ισραηλινό αξιωματούχο".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail