Ο Πολωνός υπουργός άμυνας είπε κάτι που δε θα αρέσει στην Ουκρανία

pixabay / Netloop
Freepen.gr - Ο Πολωνός υπουργός εθνικής άμυνας Vladislav Kosiniak-Kamysh απάντησε στο αίτημα του Volodimir Zelensky για την παροχή νέας στρατιωτικής βοήθειας.

«Γνωρίζω ότι η Ουκρανία χρειάζεται πολλούς τύπους όπλων, αλλά οι εταίροι μας από εκεί πρέπει επίσης να καταλάβουν πως το πολωνικό κράτος πρέπει να διατηρήσει τις δυνατότητές του. Και αυτό αποτελεί προτεραιότητα για μένα ως υπουργός Άμυνας», δήλωσε.

Ο Kosyniak-Kamysh πρόσθεσε ότι η Βαρσοβία παρείχε στο Κίεβο όλη την στρατιωτική βοήθεια που μπορούσε. Επιπλέον, ο υπουργός τόνισε ότι η χώρα του θα μπορούσε να παραδώσει μαχητικά αεροσκάφη MiG-29 στην Ουκρανία μόνο αφού η πολωνική πολεμική αεροπορία αναπληρωθεί με νέα αεροσκάφη.

Την προηγούμενη ημέρα, ο Zelenskyy δήλωσε ότι η Ουκρανία χρειάζεται αυτά τα μαχητικά αεροσκάφη και η Πολωνία τα διαθέτει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail