Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι η Χάρις συναντήθηκε με τον Πούτιν για να προσπαθήσει να αποτρέψει τον πόλεμο - Διαψεύδει το Κρεμλίνο

facebook.com/KamalaHarris/photos
Freepen.gr - Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ και πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε ότι η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις προσπάθησε να αποτρέψει την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία και για τον σκοπό αυτό φέρεται να συναντήθηκε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν τον Φεβρουάριο του 2022, αν και ο εκπρόσωπος Τύπου του αρχηγού του κράτους Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως δεν μπορεί να θυμηθεί καμία επαφή μεταξύ Πούτιν και Χάρις.

Από τις αρχές Αυγούστου, ο Τραμπ δήλωσε δύο φορές -σε μια συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια και σε συνέντευξη στο Fox News- ότι ο Χάρις φέρεται να «στάλθηκε να δει τον Πούτιν» για να αποτρέψει την εισβολή. Ο Τραμπ διαβεβαίωσε πως η κατάσταση θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά αν παρέμενε στην εξουσία στις ΗΠΑ εκείνη την περίοδο. Νωρίτερα, είχε επίσης επανειλημμένα διαβεβαιώσει ότι ήταν ικανός να τερματίσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία μέσα σε 24 ώρες.

«Θυμηθείτε όταν ο Μπάιντεν έστειλε την Καμάλα στην Ευρώπη, συναντήθηκε με τον Πούτιν», είπε ο Τραμπ απευθυνόμενος σε πλήθος ψηφοφόρων στη Βόρεια Καρολίνα την Τετάρτη.

Είπε ότι μια παρόμοια συνάντηση φέρεται να έλαβε χώρα τρεις ημέρες πριν από την εισβολή.

«Έκανε καλή δουλειά; Συναντήθηκε με τον Πούτιν για να του πει «μην το κάνεις» και τρεις ημέρες αργότερα επιτέθηκε», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail