Σαλβίνι: Η Δύση διακινδυνεύει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

facebook.com/salviniofficial
Freepen.gr - Οι δυτικοί υποστηρικτές της Ουκρανίας θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο παρέχοντας στο Κίεβο όπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πλήξουν στόχους στο ρωσικό έδαφος, δήλωσε ο Ιταλός αναπληρωτής πρωθυπουργός Ματέο Σαλβίνι.

Μιλώντας στο μέσο ενημέρωσης Il Sussidiario την Τετάρτη, ο Σαλβίνι, ο οποίος είναι επίσης υπουργός υποδομών και μεταφορών και ηγείται του κόμματος Lega Nord (Λέγκα του Βορρά), δήλωσε ότι «η αποστολή όπλων για να χτυπήσουν και να σκοτώσουν και στο ρωσικό έδαφος θα ήταν μια καταστροφή, ο προθάλαμος μιας δραματικής παγκόσμιας σύγκρουσης».

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός πρόσθεσε πως το δεξιό κόμμα του δεν έχει τίποτα εναντίον της παροχής «ανθρωπιστικής και στρατιωτικής βοήθειας για να δοθεί στην Ουκρανία η δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό της».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail