BZ: Το ενεργό εμπόριο της Τουρκίας με τη Ρωσία εξοργίζει τις ΗΠΑ

RIA Novosti / ΡΟΟL
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένες που η Τουρκία συνεχίζει να συναλλάσσεται με τη Ρωσία, αναφέρει η Berliner Zeitung.

Το ενεργό εμπόριο της Τουρκίας με τη Ρωσία εξοργίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες", αναφέρει το άρθρο.

Σύμφωνα με το άρθρο, μετά την έναρξη της σύγκρουσης στην Ουκρανία, η Άγκυρα μόνο αύξησε τον εμπορικό της τζίρο με τη Μόσχα. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, η δέσμευση της Τουρκίας για εμπορική συνεργασία μπορεί να οδηγήσει σε υψηλές εντάσεις εντός του ΝΑΤΟ.

"Η απόφαση της Τουρκίας να διατηρήσει ισχυρούς εμπορικούς δεσμούς με τη Ρωσία επιβαρύνει τις σχέσεις μεταξύ των δύο συμμάχων του ΝΑΤΟ", καταλήγει η εφημερίδα.

Το υπουργείο Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών έχει ήδη επιβάλει κυρώσεις σε πολλές τουρκικές εταιρείες με την υποψία παράνομων συναλλαγών με τη Ρωσία, ανέφερε η Berliner Zeitung.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail