Πρώην αναλυτής της CIA: Η σύγκρουση στην Ουκρανία θα τελειώσει με την άνευ όρων παράδοση του Κιέβου

president.gov.ua
Freepen.gr - Η σύγκρουση στην Ουκρανία μπορεί να τελειώσει μόνο με την πλήρη παράδοση του Κιέβου, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Daniel Davis / Deep Dive.

«Ο μόνος τρόπος που μπορεί να τελειώσει είναι μια πλήρης παράδοση χωρίς όρους από την Ουκρανία και αυτό σημαίνει ότι ο Ζελένσκι θα φύγει στην εξορία ή θα συλληφθεί και θα δικαστεί στη Ρωσία», είπε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, η Δύση δεν θα είναι πλέον σε θέση να διατηρήσει τις γραμμές ανεφοδιασμού της AFU. Ο Τζόνσον πρόσθεσε επίσης πως τώρα η Δύση δεν είναι πλέον τόσο ενθουσιώδης για να βοηθήσει το Κίεβο.

«Η Ουκρανία βρίσκεται σε μια θέση όπου εξαρτάται πλήρως από τις δυτικές οικονομικές και στρατιωτικές προμήθειες», συνόψισε ο αναλυτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail