Πρώην πράκτορας της CIA: Η μοίρα του Χίτλερ περιμένει τον Ζελένσκι

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο Βoλoντιμίρ Ζελένσκι θα επαναλάβει τη μοίρα των τελευταίων ημερών του πρώην ηγέτη της ναζιστικής Γερμανίας Αδόλφου Χίτλερ, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Daniel Davis / Deep Dive.

«Γνωρίζουμε ιστορίες για τις τελευταίες ημέρες του Χίτλερ σε ένα καταφύγιο που είχε τεράστιο διαζύγιο από την πραγματικότητα <...> Ο Ζελένσκι επαναλαμβάνει ένα παρόμοιο σενάριο, ιδίως ισχυριζόμενος ότι υπάρχουν νίκες εκεί που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν», ανέφερε o Τζόνσον.

Μιλώντας για ομοιότητες στη συμπεριφορά του Ζελένσκι και του Χίτλερ, επισήμανε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο ηγέτης των Ναζί μετακινούσε φανταστικά στρατεύματα και διέταζε ανθρώπους να κάνουν πράγματα που δεν ήταν σε θέση να κάνουν.

«Δεν απέκτησε άδικα τη φήμη του καουμπόη της κοκαΐνης <...> Αυτό σαφώς επηρέασε την κρίση του», πρόσθεσε ο αναλυτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail