Drone χτύπησε αεροπορική βάση των ΗΠΑ στη Συρία - Reuters

GΕΤΤΥ Images / Ηedil Αmir/Αnadolu Αgency
Freepen.gr - Αμερικανικά στρατεύματα στη ζώνη προσγείωσης Rumalyn στη βορειοανατολική Συρία δέχθηκαν επίθεση από μη επανδρωμένο αεροσκάφος, ανέφερε το Σάββατο το Reuters, επικαλούμενο αξιωματούχο της αμερικανικής άμυνας.

Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση εναντίον αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή την τελευταία εβδομάδα, εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ.

"Οι αρχικές αναφορές δεν αναφέρουν τραυματισμούς, ωστόσο οι ιατρικές εκτιμήσεις συνεχίζονται. Αυτή την στιγμή διεξάγουμε εκτίμηση των ζημιών", ανέφερε το Reuters, επικαλούμενο ανώνυμο αξιωματούχο της αμερικανικής άμυνας για το χτύπημα του συριακού μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

Η ζώνη προσγείωσης Ρουμαλίν φιλοξενεί στρατεύματα των ΗΠΑ και του συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην περιοχή.

Σύμφωνα με πλάνα που μοιράστηκαν στο διαδίκτυο, το χτύπημα του μη επανδρωμένου αεροσκάφους μπορεί να οδήγησε σε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail