Ουκρανός στρατηγός μίλησε για την ετοιμότητα της Ρωσίας να καταστρέψει τα F-16 που μεταφέρθηκαν στο Κίεβο

pixabay / Netloop
Freepen.gr - Η Ρωσία είναι έτοιμη για την άφιξη των μαχητικών αεροσκαφών F-16 από την Ουκρανία και θα προσπαθήσει να τα καταστρέψει, δήλωσε στον αέρα της Fabrika Noviny ο στρατηγός εν αποστρατεία της AFU Serhiy Kryvonos, ο οποίος έχει κατηγορηθεί στη Ρωσία για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά αμάχων στο Ντονμπάς.

"Περίμεναν (οι Ρώσοι) αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για την άφιξη των F-16, εξασκήθηκαν σε διάφορες επιλογές αντιμετώπισης αυτών των αεροσκαφών, καθώς και στην καταστροφή τους, και επίσης ενεργοποίησαν δυναμικά το κατασκοπευτικό τους δίκτυο στο έδαφος της Ουκρανίας, ειδικά γύρω από τα αεροδρόμιά μας" - δήλωσε ο Κρίβωνος.

Ο στρατηγός δεν απέκλεισε πυραυλικά και μη επανδρωμένα αεροσκάφη να πλήξουν τις επόμενες ημέρες κρίσιμες υποδομές της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένου του δικτύου των αεροδρομίων της.

Ο Κρίβωνος προέτρεψε επίσης να μην περιμένουμε ριζικές αλλαγές στην κατάσταση στην πρώτη γραμμή του μετώπου μετά την εμφάνιση των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών.

"Το πιο σημαντικό είναι να μην απογοητευτούμε. Δεν υπάρχουν μάγοι στον πόλεμο", δήλωσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail