Η Ρωσία μειώνει το αεροπορικό προσωπικό της Ουκρανίας κατά το ένα πέμπτο πριν εξουδετερώσει τα μαχητικά F-16

Photo: commons.wikimedia.org by Tomás Del Coro, PDM
Freepen.gr - Το αεροπορικό προσωπικό της Ουκρανίας μειώθηκε κατά το ένα πέμπτο, καθώς η Ρωσία ετοιμάζεται να εξοντώσει τα μαχητικά F-16

Το αεροπορικό προσωπικό της Ουκρανίας έχει περικοπεί κατά το ένα πέμπτο, αφού οι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν ένα αεροδρόμιο για τα αμερικανικής κατασκευής μαχητικά F-16, αναφέρει το TASS επικαλούμενο τον συντονιστή του αντιστασιακού Νικολάεφ (που γράφεται επίσης με τον ουκρανικό τρόπο ως Μυκολαίβ), Σεργκέι Λεμπέντεφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το αεροδρόμιο για μαχητικά αεροσκάφη F-16 χτυπήθηκε στην περιοχή του οικισμού Μαρτινόβκα στην περιοχή Νικολάεφ.

Κανένα μαχητικό δεν ήταν σταθμευμένο στο αεροδρόμιο την ώρα της επίθεσης. Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν μια αποθήκη πυραύλων και προκάλεσαν ζημιές στο ίδιο το αεροδρόμιο.

Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν το πεδίο εκπαίδευσης Shirokiy Lan στην περιοχή Nikolaev, δήλωσε ο Lebedev, αναφέρει το TASS. Στο πεδίο εκπαίδευσης σταθμεύουν περίπου 10.000 Ουκρανοί στρατιωτικοί, είπε.

Η Ρωσία θα εξολοθρεύσει γρήγορα τα F-16

Η Ρωσία θα εκμηδενίσει γρήγορα τα μαχητικά F-16 που παρέλαβε η Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

Τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 θα καταστραφούν γρήγορα, επειδή οι ουκρανικές δυνάμεις αεράμυνας δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τους ρωσικούς πυραύλους. Η μεταφορά των αεροσκαφών F-16 στο Κίεβο ήταν μια "συμβολική" και "μοιραία" κίνηση, πιστεύει ο Τζόνσον.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία μπορεί να εκτιμήσει τα F-16 ως υπαρξιακή απειλή και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξόντωσή τους, καθώς τα αεροσκάφη αυτά, όταν αναβαθμιστούν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φορείς πυρηνικών όπλων.


* Πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail