Επιλέγοντας το σωστό ποσό στοιχήματος: Συμβουλές για τους παίκτες του Frumzi

pixabay / EyestetixStudio
Το πόκερ δεν είναι απλώς ένα κανονικό παιχνίδι με χαρτιά. Εκτός από το να παίζετε τα σωστά χαρτιά, ένα άλλο σημαντικό στοιχείο του πόκερ στο frumzi-casino.gr είναι η τοποθέτηση του σωστού ποσού πονταρίσματος τη σωστή στιγμή.

Ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες τοποθετούν τα στοιχήματα λέει πολλά για το στυλ παιχνιδιού τους. Παρατηρώντας το πόσο και πόσο συχνά ποντάρει ένας παίκτης στο Frumzi, μπορείτε να καθορίσετε αν μπορείτε να μπλοφάρετε ή να τον κυριαρχήσετε στο παιχνίδι.

Έτσι, πριν τοποθετήσετε οποιοδήποτε στοίχημα στο πόκερ, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό ύψος πονταρίσματος, όπως ένας έμπειρος παίκτης πόκερ, και να κερδίσετε το παιχνίδι. 

Λόγοι για την τοποθέτηση ενός στοιχήματος

Το πόκερ στο Frumzi είναι ένα παιχνίδι με χέρια και τα στοιχήματα παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Ωστόσο, πώς επηρεάζουν τα στοιχήματα το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού πόκερ και γιατί πρέπει να τοποθετήσετε το σωστό στοίχημα τη σωστή στιγμή;

Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους οι παίκτες στοιχηματίζουν συστηματικά στο παιχνίδι πόκερ, διαχωρίζοντας τους εαυτούς τους από τους αρχάριους και αξιοποιώντας τους.
Μείωση του αριθμού των παικτών

Όσο περισσότεροι παίκτες υπάρχουν, τόσο πιο πιθανό είναι κάποιος να έχει ισχυρότερο χέρι από εσάς. Ωστόσο, ποντάροντας τη σωστή στιγμή, μπορείτε να μειώσετε με επιτυχία τον αριθμό των παικτών.  

Μπλόφα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μπλοφάρετε κάποιον στο Frumzi είναι να τοποθετείτε έξυπνα στοιχήματα. Ποντάροντας με αυτοπεποίθηση, μπορείτε να αναγκάσετε τον παίκτη με το ισχυρότερο χέρι να ρίξει τα φύλλα υου ποντάροντας μεγαλύτερα ποσά. 

Δείξτε ότι έχετε το ισχυρότερο χέρι

Αν παίξετε το σωστό ποντάρισμα όταν είστε σίγουροι ότι έχετε το ισχυρότερο χέρι, οι άλλοι παίκτες θα αυξήσουν επίσης τα στοιχήματά τους και μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα. 

Πόσο πρέπει να ποντάρετε

Ο πιο σημαντικός κανόνας του στοιχήματος είναι να μην ποντάρετε ποτέ τον ίδιο αριθμό μαρκών όλη την ώρα. Αυτό θα επιτρέψει στους άλλους παίκτες να αναγνωρίσουν το μοτίβο πονταρίσματός σας και επίσης να αναγνωρίσουν πότε μπλοφάρετε.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές στοιχηματισμού που πρέπει να έχετε κατά νου πριν και μετά το flop σε οποιοδήποτε παιχνίδι πόκερ παίζετε, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων του άλλου παίκτη στο τραπέζι του πόκερ. 

Πριν το Flop

Αν είστε νέος στα τυχερά παιχνίδια στο Frumzi και δεν ξέρετε ακόμα πώς να ποντάρετε σωστά, θα πρέπει να ακολουθήσετε έναν κανόνα: αυξήστε το ποντάρισμά σας τρεις φορές το big blind και προσθέστε ένα αν ο limper το παρουσιάσει στο τραπέζι.

Ο κανόνας του αντίχειρα είναι το τυπικό μέγεθος πονταρίσματος που ακολουθούν οι έμπειροι παίκτες πόκερ. Εάν ποντάρετε μεγάλο ποσό, οι άλλοι παίκτες θα απορρίψουν τα φύλλα τους και θα περιορίσουν τον ανταγωνισμό.

Ωστόσο, εάν το blind που έχει αυξήσει ο limper είναι πολύ υψηλό, μπορείτε επίσης να αυξήσετε το ποντάρισμά σας, το οποίο είναι 2,5 φορές το τυπικό ποντάρισμα, τρεις φορές και να προσθέσετε μία σε αυτό. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε το ποντάρισμά σας ανά πάσα στιγμή μεταξύ των παιχνιδιών. 

Μετά το Flop

Μπορείτε επίσης να ποντάρετε μετά το φλοπ. Ωστόσο, το ύψος του πονταρίσματος είναι διαφορετικό από το ποντάρισμα πριν από το flop. Υπάρχει ένας κανόνας στο ποντάρισμα μετά το flop: θα πρέπει να ποντάρετε μεταξύ του μισού μεγέθους του ποτ και του πραγματικού μεγέθους του ποτ.

Η απάντηση σε μικρότερο ποντάρισμα θα προκαλέσει λάθος απάντηση από άλλους παίκτες. Επιπλέον, αν θέλετε να καθησυχάσετε τον εαυτό σας, αυτός είναι ο καλύτερος τύπος πονταρίσματος, διότι ακόμη και αν λάβετε ένα call, θα υπάρχουν περισσότερα ή ίσα χρήματα στο ποτ.

Ωστόσο, υπάρχει ένα πιθανό σενάριο postflop, όπου ο άλλος παίκτης κάνει raise με χέρι δυάδας. 

Πώς να ποντάρετε ενάντια σε χέρι με ισοπαλία

Σε μια κατάσταση ισοπαλίας μετά το flop, θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα ποντάρισμα που θα αναγκάσει τον άλλο παίκτη να αυξήσει το call του τόσο πολύ ώστε να υπερβεί την πιθανότητα να ισοφαρίσει ένα φλος ή μια κέντα.

Ακολουθούν ορισμένα συνηθισμένα στοιχήματα πόκερ και οι πιθανότητές τους που μπορείτε να κάνετε σε αυτή την κατάσταση:

● Ένα ποντάρισμα ¼ pot δίνει αποδόσεις 5:1.

● Το ποντάρισμα του ½ του ποτ δίνει αποδόσεις 3:1.

● Το ποντάρισμα των ¾ του ποτ δίνει απόδοση 2,33:1.

● Το ποντάρισμα ολόκληρου του ποτ δίνει απόδοση 2:1.

Το ποντάρισμα του ¼ του ποτ έχει τις υψηλότερες αποδόσεις. Από την άλλη πλευρά, το ποντάρισμα ολόκληρου του ποτ φέρνει περισσότερα χρήματα, αλλά είναι επικίνδυνο και δεν συνιστάται. 

Μειονεκτήματα του υπερβολικού πονταρίσματος

Πολλοί αρχάριοι παίκτες πόκερ είναι γνωστό ότι δεν ποντάρουν αρκετά πριν από το flop και στη συνέχεια αντισταθμίζουν ποντάροντας πολύ μεγάλα ποσά στο post-flop. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μεγάλο στοίχημα, όπως το πενταπλάσιο του ποτ σε ένα turn, επειδή δεν ποντάρατε αρκετά στο παιχνίδι.

Ορισμένοι παίκτες μπορεί να ρίξουν τα χαρτιά τους στο άκουσμα ενός τόσο υψηλού στοιχήματος. Ωστόσο, οποιοσδήποτε επαγγελματίας ή έμπειρος παίκτης πόκερ θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει τη μπλόφα και το στυλ παιχνιδιού σας στο πόκερ. Έτσι, αν θέλετε να αυξήσετε το ποσό των κερδών σας, θα πρέπει να αυξήσετε το ποντάρισμά σας αναλόγως.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail