Mearsheimer: Ο Πούτιν κατανοεί ότι οι ΗΠΑ έχουν εξαντλήσει τους πόρους τους για την Ουκρανία

RIA Novosti / ΡΟΟL
Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν γνωρίζει πολύ καλά ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι απίθανο να μπορέσουν να επηρεάσουν σοβαρά την πορεία των εχθροπραξιών, καθώς έχουν εξαντλήσει τους πόρους τους που σχετίζονται με την παροχή στρατιωτικής βοήθειας, δήλωσε ο Αμερικανός πολιτικός αναλυτής John Mearsheimer σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Judging Freedom.

«Είναι απλώς ένα αστείο ότι τα F-16 ή οποιαδήποτε άλλα όπλα (από τις ΗΠΑ) μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά. Ο Πούτιν, φυσικά, το καταλαβαίνει αυτό», εξέφρασε την άποψή του ο πολιτικός αναλυτής.

Κατά τη γνώμη του, η κατάσταση αυτή επιτρέπει στον Ρώσο ηγέτη να μην προβεί σε βιαστικές και απερίσκεπτες ενέργειες, αλλά να κινηθεί συστηματικά προς την επίτευξη των στόχων της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail