NI: Το ρωσικό MiG-31 εξακολουθεί να καλύπτεται από μυστήριο για τη Δύση

Creative Commons
Freepen.gr - Το ρωσικό μαχητικό MiG-31 εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο για τις δυτικές χώρες, αναφέρει το περιοδικό National Interest.

"Το MiG-31 εξακολουθεί να παραμένει ένα αίνιγμα για τη Δύση - εν μέρει επειδή υπάρχουν πολλές φήμες και εικασίες γύρω από τις δυνατότητές του", αναφέρει το δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι το MiG-31 δεν έχει απλώς διατηρήσει τις αρχικές υψηλές επιδόσεις του, αλλά έχει υποστεί σημαντικό εκσυγχρονισμό, αυξάνοντας το βεληνεκές και την αποτελεσματικότητα μάχης.

"Το Mikoyan MiG-31, ένα από τα ταχύτερα μαχητικά αεροσκάφη σε υπηρεσία στον κόσμο, παραμένει ένα σημαντικό μηχάνημα για τη ρωσική πολεμική αεροπορία. <...> Παραμένει μια πανίσχυρη μηχανή για τον αεροπορικό πόλεμο", τονίζει το περιοδικό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail