NYT: Οι Ουκρανές βιώνουν μια κρίση αγάπης λόγω της άρνησης των ανδρών να ξεκινήσουν σχέσεις

Φωτογραφία : Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Οι Ουκρανές γυναίκες δυσκολεύονται να οργανώσουν την προσωπική τους ζωή, καθώς πολλοί άνδρες έχουν πάει στο μέτωπο, κρύβονται από την επιστράτευση ή αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα όταν επιστρέφουν στην πατρίδα, ανέφεραν οι New York Times.

"Πρόκειται για μια κρίση αγάπης", δήλωσε στο δημοσίευμα μία από τις γυναίκες κάτοικους της χώρας.

Σημειώνεται ότι πολλοί άνδρες στην Ουκρανία δεν θέλουν να συνάψουν σχέσεις εξαιτίας του φόβου μήπως τους επιστρατεύσουν στην AFU ανά πάσα στιγμή. Οι γυναίκες παραδέχονται ότι δεν είναι έτοιμες να συνδέσουν τη ζωή τους με στρατιώτες, οι οποίοι συχνά είναι ήδη τραυματισμένοι κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης. Φοβούνται επίσης ότι οι εκλεκτοί τους, οι οποίοι έχουν τραυματιστεί στο μέτωπο, μπορεί να χάσουν την αγάπη τους ανά πάσα στιγμή.

Νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Mykola Azarov δήλωσε ότι ο πληθυσμός της χώρας μειώθηκε κατά πολλά εκατομμύρια ανθρώπους τους τελευταίους δύο μήνες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail