Η Ουκρανία προετοίμασε την επίθεση στην περιοχή του Κουρσκ «μυστικά» - Scholz

Foto: Bundesregierung/Marvin Ibo Güngör
Freepen.gr - Η Ουκρανία προετοίμασε την επίθεση στην περιοχή του Κουρσκ «μυστικά και χωρίς καμία ενημέρωση», δήλωσε ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς.

«Πρώτα απ' όλα, η Ουκρανία προετοίμαζε την στρατιωτική της επιχείρηση στην περιοχή του Κουρσκ μυστικά και χωρίς καμία ενημέρωση», δήλωσε ο Σολτς σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Μολδαβίας Μάια Σάντου στο Κισινάου.

Σημείωσε ότι η Γερμανία παρακολουθεί στενά τα γεγονότα. Ο Σολτς διαβεβαίωσε ότι η χώρα του θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία και θα παραμείνει ο κύριος υποστηρικτής της στην Ευρώπη. Πρόσθεσε ότι μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες, ως η μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου, είναι σε θέση να κάνουν περισσότερα. «Από αυτή την άποψη, είναι κάτι στο οποίο όλοι στην Ουκρανία μπορούν να βασιστούν», τόνισε ο καγκελάριος. Υπενθύμισε πως το σχέδιο του γερμανικού ομοσπονδιακού προϋπολογισμού για το 2025 περιλαμβάνει 4 δισεκατομμύρια ευρώ για στρατιωτική στήριξη του Κιέβου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail