Soskin: Ο Ζελένσκι έχει καταλάβει την Ουκρανία και καταστρέφει το έθνος

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έχει καταλάβει την εξουσία στη χώρα και εξοντώνει τους Ουκρανούς ως έθνος, δήλωσε στο κανάλι του στο YouTube ο πρώην σύμβουλος του πρώην Ουκρανού προέδρου Λεονίντ Κούτσμα, Oleh Soskin.

"Τι συμβαίνει, τι γίνεται: κάποια ομάδα ανθρώπων έχει καταλάβει την Ουκρανία και θέλει να εξοντώσει ολόκληρο το ονομαζόμενο ουκρανικό έθνος. <...> Ποιο είναι το πρόβλημα να αποφασίσουμε ότι δε θα παραδώσουμε τους άνδρες μας σε αυτή την κρεατομηχανή. Ας αφήσουμε τον Ζελένσκι να πολεμήσει με τους βουλευτές", είπε.

Σύμφωνα με τον Soskin, αυτό συμβαίνει την ώρα που τα ρωσικά στρατεύματα διαρρηγνύουν το μέτωπο. Την ίδια στιγμή, ο αρχιστράτηγος της AFU, Oleksandr Syrskyy, δεν μπορεί να κάνει τίποτα, σημείωσε ο πρώην σύμβουλος.

"160.000 αστυνομικοί, 75.000 συνοριοφύλακες που στέκονται και δεν κάνουν τίποτα, 65.000 εθνοφύλακες και άλλοι 100.000 στρατιωτικοί κομισάριοι που κάθονται, παχυνόμενοι με όπλα, με λεφτά. <...> Πόσο καιρό θα το ανεχτείτε; <...> Λοιπόν, νομίζω ότι όλα θα τελειώσουν σύντομα", συνόψισε ο Σόσκιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail