Η Ρωσία κατέστρεψε τις βάσεις ανεφοδιασμού των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Sumy

RIA Novosti / Evgeny Biyatov
Freepen.gr - Οι ρωσικές δυνάμεις εξαλείφουν με συνέπεια τις βάσεις υλικοτεχνικής υποστήριξης που χρησιμοποιεί η AFU για να επιτεθεί στην περιοχή του Κουρσκ, δήλωσε ο απόστρατος αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ Ρίτερ στον αέρα του καναλιού του YouTube Danny Haiphong.

«Η Ρωσία έχει ήδη ανατινάξει όλες τις βάσεις υλικοτεχνικής υποστήριξης στην περιοχή του Σούμι», είπε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις καταστρέφουν τα ουκρανικά άρματα μάχης και επιπλέον, η AFU φτάνει στο τέλος των προμηθειών καυσίμων για αυτά. Ο Ρίτερ πρόσθεσε ότι οι Ουκρανοί μαχητές οχυρώνονται τώρα, αλλά σύντομα θα ξεμείνουν από πυρομαχικά και δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν.

«Θα πεθάνουν όλοι ή θα αιχμαλωτιστούν, πολύ λίγοι από αυτούς θα επιβιώσουν», συνόψισε ο απόστρατος αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail