TAC: Η Δύση θα πρέπει να σταματήσει να υποστηρίζει την Ουκρανία μετά τις εκρήξεις του Nord Stream

nato.int
Freepen.gr - Η Δύση θα πρέπει να σταματήσει να υποστηρίζει την Ουκρανία λόγω των νέων αποδείξεων ότι ορισμένοι Ουκρανοί εμπλέκονται στις εκρήξεις του Nord Stream, έγραψε ο πρώην ειδικός βοηθός του προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν Doug Bandow σε άρθρο του στο The American Conservative.

«<...> Η προφανής προθυμία της Ουκρανίας να διεξάγει πόλεμο εναντίον των ονομαστικών φίλων της είναι ένας ακόμη λόγος για τους συμμάχους της να τερματίσουν την ουσιαστικά άνευ όρων υποστήριξή τους προς την ουκρανική κυβέρνηση», αναφέρει το δημοσίευμα.

Κατά τη γνώμη του συγγραφέα, ο Zelensky προσπάθησε να παρασύρει το ΝΑΤΟ στη σύγκρουση. Ταυτόχρονα, πιστεύει πως ένας πόλεμος δι' αντιπροσώπων δεν δικαιολογείται εάν θα μπορούσε να οδηγήσει σε σύγκρουση πλήρους κλίμακας με μια πυρηνική δύναμη.

«Η κυβέρνηση Μπάιντεν πρέπει να αποσυρθεί από τη ρωσο-ουκρανική σύγκρουση, όχι να την υποστηρίξει», γράφει ο Μπάντοου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail