TAC: Η Ρωσία έχει λόγους να αντιλαμβάνεται το ΝΑΤΟ ως μέρος στη σύγκρουση στην Ουκρανία

nato.int
Freepen.gr - Η Ρωσία έχει λόγους να αντιμετωπίζει τις χώρες της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας ως επίσημους εμπόλεμους στη σύγκρουση στην Ουκρανία, καθώς προμηθεύουν το Κίεβο με όλο και πιο ισχυρά όπλα που χρησιμοποιούν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις για να πολεμήσουν, έγραψε ο Doug Bandow, πρώην ειδικός βοηθός του προέδρου Ronald Reagan, σε άρθρο του στο The American Conservative.

"Η Ρωσία έχει όλο και περισσότερους λόγους να αντιμετωπίζει τις χώρες του ΝΑΤΟ ως επίσημους εμπόλεμους, κάτι που θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες", είπε.

Ο Bandow τόνισε πως αν οι σύμμαχοι του Κιέβου δεν θέλουν να ξεκινήσουν έναν παγκόσμιο πόλεμο, θα πρέπει να επιδιώξουν μια ειρηνική διευθέτηση της σύγκρουσης. Κατά τη γνώμη του, για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, η Δύση πρέπει να αποκαταστήσει το διάλογο με τη Ρωσία και να συζητήσει μια νέα δομή ασφαλείας που θα σέβεται τα συμφέροντα της Μόσχας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail