Οι ΗΠΑ στέλνουν στη Μέση Ανατολή το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο USS Georgia

navy.mil/Chief Petty Officer Ashley Berumen
Freepen.gr - Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν έδωσε εντολή να σταλεί στη Μέση Ανατολή το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο USS Georgia, καθώς και να επιταχυνθεί η ανάπτυξη του αεροπλανοφόρου Abraham Lincoln στην περιοχή, ανακοίνωσε την Κυριακή η υπηρεσία Τύπου του Πενταγώνου μετά τη συνομιλία του Όστιν με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκαλάντ.

"Ο υπουργός Άμυνας Όστιν διέταξε την επανατοποθέτηση του υποβρυχίου USS Georgia, ενός υποβρυχίου εξοπλισμένου με κατευθυνόμενους πυραύλους, στην περιοχή ευθύνης της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ", ενημέρωσε το υπουργείο.

Επιπλέον, ο Όστιν φέρεται να διέταξε να επιταχυνθεί η ανάπτυξη του αεροπλανοφόρου Abraham Lincoln με μαχητικά F-35C στην περιοχή. Παράλληλα, όπως διευκρίνισε το Πεντάγωνο, η ομάδα αεροπλανοφόρων USS Theodore Roosevelt βρίσκεται ήδη στην περιοχή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail