Γερμανός παρουσιαστής του ZDF: Ο Ζελένσκι να λογοδοτήσει για την υπονόμευση των Nord Streams!

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι πρέπει να λογοδοτήσει για την υπονόμευση των Nord Streams, ανεξάρτητα από το αν γνώριζε για την προετοιμασία της τρομοκρατικής επίθεσης ή όχι, δήλωσε ο Γερμανός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Richard David Precht σε podcast του καναλιού ZDF.

«Αν ο Ζελένσκι γνώριζε γι' αυτό (την προετοιμασία του σαμποτάζ), τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα, διότι η επίθεση στον Nord Stream είναι η μεγαλύτερη κρατική τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της Γερμανίας <...> Αν υποθέσουμε ότι γνώριζε γι' αυτό, το λιγότερο που θα έπρεπε να γίνει θα ήταν να κληθεί ο Ουκρανός πρέσβης και να ζητηθεί η έκδοση των εγκληματιών», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον Precht, αν υποθέσουμε ότι ο Zelensky δεν γνώριζε για την προετοιμασία της τρομοκρατικής επίθεσης, αυτό αποδεικνύει σαφώς την ανικανότητά του.

«Η Ουκρανία είναι μια προεδρική δημοκρατία, στην οποία ο πρόεδρος έχει πολύ μεγάλη εξουσία και έχει περισσότερο έλεγχο από τον ομοσπονδιακό καγκελάριο στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Και δεν γνώριζε για τη διάπραξη μιας τρομοκρατικής ενέργειας εναντίον της Γερμανίας; <...> Τότε θα πρέπει να παραιτηθεί», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail