Οι προεδρικές εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ έχουν ήδη κλαπεί

pixabay / ParentRap
Στις 28 Αυγούστου απαρίθμησα μερικές από τις εκλογικές διαδικασίες που θέτουν σε εφαρμογή οι Δημοκρατικοί προκειμένου να κλέψουν τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου:

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Η Μινεάπολη έχει χαρακτηρίσει όσους εισήλθαν παράνομα στις ΗΠΑ ως «άτομα που επηρεάζονται από τη δικαιοσύνη» και τους έχει εντάξει σε μια προστατευόμενη κατηγορία, η οποία προφανώς περιλαμβάνει και το δικαίωμα ψήφου.

Το DNC κατέθεσε αγωγή κατά της εκλογικής επιτροπής της Τζόρτζια για να εμποδίσει τον κανόνα που απαιτεί από τις κομητείες να διασφαλίζουν την ακρίβεια των ψήφων πριν από την πιστοποίηση. Αν θυμάστε, αυτό ήταν ένα ζήτημα στις εκλογές του 2020, όταν οι ψήφοι της Τζόρτζια και άλλων πολιτειών πιστοποιήθηκαν χωρίς έλεγχο γνησιότητας.

Στην κομητεία Γουέιν του Μίσιγκαν, τη 19η πολυπληθέστερη κομητεία των ΗΠΑ (υπάρχουν 3.244 κομητείες στις ΗΠΑ), η οποία περιλαμβάνει το Ντιτρόιτ, το Γουόρεν και το Ντίρμπορν, το 98% των παρατηρητών ψηφοφορίας που διορίστηκαν για να επιβλέπουν την προεδρική ψηφοφορία του 2024 είναι Δημοκρατικοί.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ουισκόνσιν ανέτρεψε την απαγόρευση κατά της ρίψης ψηφοδελτίων που επιτρέπουν την είσοδο πλαστών ψηφοδελτίων στην καταμέτρηση των ψήφων. Εδώ είναι ο τίτλος του NBC News: «Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ουισκόνσιν ανατρέπει την απόφαση που απαγόρευε τις περισσότερες κάλπες ρίψης ψηφοδελτίων»

Το καθεστώς Μπάιντεν παρέχει στους παράνομους μετανάστες ομοσπονδιακές ταυτότητες κατά την είσοδό τους. Στις μπλε δικαιοδοσίες οι μετανάστες εγγράφονται για να ψηφίσουν όταν υποβάλλουν αίτηση για άδεια οδήγησης. Οι Δημοκρατικοί μπορούν στη συνέχεια να ψηφίσουν τις εγγραφές.

Έτσι, η ψευδής είδηση του δημοκρατικού New Republic ότι «η Καμάλα Χάρις εμπνέει πολλούς νέους ψηφοφόρους να εγγραφούν.» https://newrepublic.com/article/185354/bad-news-trump-surprise-data-shows-pro-kamala-surge-new-voters

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το κυρίαρχο κατεστημένο θα εξηγήσει την ξαφνική αύξηση του αριθμού των ψηφοδελτίων από τις ψήφους των παράνομων αλλοδαπών. Αυτές οι ψήφοι μπορεί να εξηγούνται από τους παράνομους αλλοδαπούς που ψηφίζουν ή από τους Δημοκρατικούς που γεμίζουν τις κάλπες με τις αυτόματες εγγραφές των παράνομων που βάζουν τους παράνομους μετανάστες στους καταλόγους ψηφοφόρων όταν τους χορηγείται άδεια οδήγησης.

Καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι παρατηρητές δημοσκοπήσεων έχουν εξαλειφθεί από πολυπληθείς περιοχές όπως η κομητεία Wayne του Μίσιγκαν, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος για την ψήφο των παράνομων αλλοδαπών.

Το Newsweek αναφέρει ότι «Η Καμάλα Χάρις προσπερνά τον Ντόναλντ Τραμπ σε νέα δημοσκόπηση». https://www.newsweek.com/kamala-harris-overtakes-donald-trump-new-poll-1945154

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση προέρχεται από το Εργαστήριο Πολιτικής Επικοινωνίας και Έρευνας της Κοινής Γνώμης του Πανεπιστημίου Florida Atlantic. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, πρόκειται για το αριστερό πανεπιστήμιο, που χρηματοδοτείται από την αναιδή κυβέρνηση της Φλόριντα και τους φορολογούμενους, το οποίο έχει προκαλέσει τόσα προβλήματα στον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις και στον Ντόναλντ Τραμπ.

Αναρωτηθείτε πώς μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα η Kamala Harris από την πιο αποδοκιμασμένη Αμερικανίδα πολιτικό έγινε η επικρατέστερη υποψήφια στις προεδρικές εκλογές και τόσο εμπνευσμένη υποψήφια, ώστε οι κατάλογοι των ψηφοφόρων να φουσκώνουν από νέους ψηφοφόρους της Kamala.

Η απάντηση είναι ότι όλα αυτά είναι μια ενορχήστρωση των μέσων ενημέρωσης και του κατεστημένου για να δημιουργηθεί η εντύπωση στα περιορισμένα μυαλά των ανυποψίαστων Αμερικανών πως, καθώς η Καμάλα προηγείται, οι εκλογές δεν εκλάπησαν.

Καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Αμερικανοί πολίτες είναι προφανώς ανίκανοι να αναγνωρίσουν την πραγματικότητα, δεν έχουν λάβει κανένα αποτελεσματικό μέτρο για την προστασία της ακεραιότητας των αμερικανικών εκλογών.

Πρόκειται για κλοπή και κλοπή θα παραμείνει.

Και κανείς δε θα κάνει τίποτα γι' αυτό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail