Ο ισραηλινός στρατός κατέγραψε περίπου 50 εκτοξεύσεις βλημάτων από το Λίβανο

idf.il
Freepen.gr - Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF) κατέγραψαν περίπου πενήντα βλήματα που εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο προς το βόρειο Ισραήλ από την αρχή της ημέρας την Κυριακή. Ορισμένα από τα βλήματα καταρρίφθηκαν από τα συστήματα αεράμυνας, δεν αναφέρονται πληροφορίες για τις πιθανές συνέπειες των βολών, δήλωσε το γραφείο Τύπου του στρατού.

«Περίπου τριάντα βλήματα που εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο καταγράφηκαν στην περιοχή της Άνω Γαλιλαίας. Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας αναχαίτισαν με επιτυχία αρκετές οβίδες, ενώ οι υπόλοιπες έπεσαν σε ανοιχτό έδαφος..... Περίπου είκοσι οβίδες που εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο καταγράφηκαν στην περιοχή Kiryat Shmona. Τα περισσότερα βλήματα αναχαιτίστηκαν», ανέφεραν οι IDF σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο Telegram των IDF.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail