ABC: Η επιχείρηση ανατίναξης των βομβητών στο Λίβανο είχε προγραμματιστεί εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια

ΑΡ Photo/Ηassan Αmmar
Freepen.gr - Το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι ABC News, επικαλούμενο πηγή της CIA, ισχυρίζεται ότι η επιχείρηση βομβαρδισμού με βομβητές στο Λίβανο σχεδιάζεται εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια.

«Το Ισραήλ έβαλε το χεράκι του στην παραγωγή των βομβητών που εξερράγησαν σε μαχητές της (λιβανέζικης) Χεζμπολάχ αυτή την εβδομάδα και μια παρόμοια επιχείρηση «απαγόρευσης της εφοδιαστικής αλυσίδας» έχει σχεδιαστεί εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια», αναφέρει το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του καναλιού, επικαλούμενο πηγή των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Νωρίτερα, οι New York Times, επικαλούμενοι τρεις αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών που είχαν ενημερωθεί για την επιχείρηση, ανέφεραν ότι το Ισραήλ είχε συστήσει μια εταιρεία-βιτρίνα για την παραγωγή βομβητών με εκρηκτικά, οι οποίοι στη συνέχεια παραδόθηκαν στο Λίβανο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail