Πρωτοφανές περιστατικό με Σομαλό σε γερμανικό σούπερ μάρκετ

pixabay / KaiPilger
Freepen.gr - Σε μια ακόμη επίθεση με μαχαίρι στην οποία εμπλέκεται αλλοδαπός, ένας Σομαλός μαχαίρωσε στο λαιμό έναν 46χρονο άνδρα έξω από ένα σούπερ μάρκετ στη μικρή πόλη Waltershausen της Γερμανίας. Τριάντα αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Στις 17:30 το απόγευμα, το περιστατικό ξεκίνησε με τον 27χρονο Σομαλό να βήχει σκόπιμα πάνω σε τυχαίους πελάτες μέσα στο εκπτωτικό σούπερ μάρκετ «Netto». Στη συνέχεια άρχισε να τους απειλεί και να μπαίνει τυχαία σε διαπληκτισμούς με διάφορους πελάτες.

Όταν ένας 46χρονος ζήτησε από τον Σομαλό να σταματήσει, ο άνδρας φέρεται να τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει. Το θύμα είπε τότε στον Σομαλό να ηρεμήσει, οπότε τον μαχαίρωσε στο λαιμό, σύμφωνα με την εφημερίδα Welt.

Το θύμα μπόρεσε να αποφύγει τον επιτιθέμενο, αποτρέποντας έτσι περαιτέρω μαχαιριές, και άλλοι μάρτυρες που βρίσκονταν κοντά του επενέβησαν για να σταματήσουν τον δράστη. Το θύμα μπόρεσε να διαφύγει με ελαφρά τραύματα, παρά το γεγονός ότι δέχτηκε μια μαχαιριά στο λαιμό.

Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, με 30 αστυνομικούς να καταφθάνουν στο σημείο για να συλλάβουν τον Σομαλό, ο οποίος ήταν μεθυσμένος. Τώρα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βίαιη διατάραξη και απειλές. Είναι γνωστός και για προηγούμενα εγκλήματα και έχει καταδικαστικές αποφάσεις στο μητρώο του.

«Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στο θύμα και σε άλλα άτομα: «Θα σκοτώσω εσάς και τις οικογένειές σας», δήλωσε ο εισαγγελέας.

Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail