Η παραμέληση των συμφερόντων της Ρωσίας καθιστά αδύνατη τη βιώσιμη διευθέτηση στην Ουκρανία

Sergei Karpukhin/TASS
Freepen.gr - Μια δίκαιη και βιώσιμη διευθέτηση της ουκρανικής σύγκρουσης θα είναι αδύνατη χωρίς να ληφθούν υπόψη τα συμφέροντα της Ρωσίας, δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σε σχόλιο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

«Είναι αδύνατο να επιτευχθεί μια δίκαιη και διαρκής διευθέτηση χωρίς τη Ρωσία και χωρίς να ληφθούν υπόψη τα συμφέροντά της», δήλωσε η Ζαχάροβα. «Αλλά το Κίεβο και η Δύση δεν ενδιαφέρονται για την ειρήνη. Χρειάζονται τον πόλεμο».

«Η ληστρική εισβολή του ουκρανικού στρατού στην περιοχή του Κουρσκ και τα αιτήματα του Ζελένσκι για άδεια να χτυπήσει βαθιά μέσα στη Ρωσία με όπλα μεγάλου βεληνεκούς του ΝΑΤΟ αποτελούν απόδειξη αυτού. Πρόκειται για τη συνέχιση της τρομοκρατίας εναντίον του λαού της χώρας μας. Δεν θα διαπραγματευτούμε με τρομοκράτες», δήλωσε η Ζαχάροβα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail