Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση λόγω έλλειψης έμπειρου στρατιωτικού προσωπικού

ΑΡ Photo / Evgeniy Maloletka
Freepen.gr - Οι ουκρανικές δυνάμεις βρίσκονται σε δεινή θέση εξαιτίας της έλλειψης εκπαιδευμένων στρατιωτών, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Judging Freedom.

«Είναι ανεπαρκώς εκπαιδευμένοι, είναι εντελώς ανεκπαίδευτοι και οι Ουκρανοί βρίσκονται σε τόσο απελπιστική κατάσταση με το ανθρώπινο δυναμικό που κυριολεκτικά αρπάζουν ανθρώπους από το δρόμο, τους βάζουν στολές, τους βάζουν όπλα στα χέρια και τους στέλνουν στο μέτωπο, χωρίς να έχουν ιδέα τι κάνουν», είπε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, ως αποτέλεσμα, οι Ουκρανοί γίνονται εύκολος στόχος στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Ο Τζόνσον εξήγησε ότι ένας νεοσύλλεκτος θα πρέπει ιδανικά να υποβληθεί σε βασική εκπαίδευση τουλάχιστον τριών μηνών, ακολουθούμενη από ατομική προηγμένη εκπαίδευση για την απόκτηση των απαραίτητων δεξιοτήτων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail