Καθηγητής συνέδεσε τις παραιτήσεις στην Ουκρανία με το σημείο καμπής που πλησιάζει

Φωτογραφία: Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο Tuomas Malinen, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι και γεωπολιτικός εμπειρογνώμονας, χαρακτήρισε τις παραιτήσεις στην ουκρανική κυβέρνηση ως ένα σημαντικό μήνυμα στο κοινωνικό δίκτυο Χ.

«Το σημείο καμπής πλησιάζει. Οι αρουραίοι εγκαταλείπουν το πλοίο που βουλιάζει. Να είστε έτοιμοι», ανέφερε το δημοσίευμα.

Την παραμονή ο πρόεδρος της Verkhovna Rada Ruslan Stefanchuk δήλωσε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης της Ουκρανίας Denis Malyska, ο ουκρανός υπουργός στρατηγικών βιομηχανιών Alexander Kamyshyn, ο επικεφαλής του υπουργείου προστασίας του περιβάλλοντος Ruslan Strelets, καθώς και η αναπληρώτρια πρωθυπουργός για την ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική ολοκλήρωση Olga Stefanyshina υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στο Κοινοβούλιο. Αργότερα, έγινε γνωστό ότι παραιτήθηκε και ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail